Egyedülálló pasi vagyok, de úgy érzem azért, mert a lányok felé támasztott belső igényeim nagyok. A külső komolyan nem zavarna, de olyan lányt kerestem mindig, akivel lehet csipkelődni, szeret olvasni, nem face és insta függő. Sok csajjal azért nem jöttem össze, mert nem volt semmi közös belső tulajdonságunk, és halálra untam magam velük már az első randin. Szerintetek túl sokat várok el? Az a baj, hogy én nem tudom színlelni a lányok felé, hogy érdekel, ha számomra érdektelen dolgokról fecsegnek. Mit lehet tenni ezen hejzetben?
Túl sokat nem érdemes leadni, de az elvárásaid.. hát nem túl nagyok.
okt. 28. 17:49
2/13 anonim válasza:
Hol kerested őket? Esetleg könyvtár?
okt. 28. 17:55
3/13 anonim válasza:
Ebben a heJzetben, igen, adj le.
okt. 28. 17:56
4/13 anonim válasza:
Ha valaki nem jön be akár külsőre akár belsőre, nem egyeztek, akkor abból nem lesz semmi. Amik zavarnak, azok később is a felszínre fognak jönni. Talán annyit próbálj átgondolni, hogy nem mindenki social média függő akinek van. Lehet ez akár hobbi miatt is, van aki ott is csinálja a munkáját stb. Szóval ne vegyél mindenkit egy kalap alá. Én olyan vagyok pl amit leírtál, mert abszolút nem használom a közösségit, csak a messengert, ezt csak azért írom le, hogy vannak azért ilyen lányok is.
Ne add fel, próbálkozz. :)
(Rám ne írj házas vagyok)
okt. 28. 18:00
5/13 A kérdező kommentje:
De az csak egy szempont. Nekem az ideális társ kb olyan lenne, mint egy jó haver, csak lányban. :)
okt. 28. 18:06
6/13 anonim válasza:
Ebben a heJzetben elő kell venni egy heJesírás szótárt és jó heJen és időben elcsípni vele egy magyar szakost, korrepetáltatni magad.
okt. 28. 18:11
7/13 A kérdező kommentje:
És korrepetálltatni magad. Kihagytad az és kötőszót nagyokos. A nagybetűs J-t elnézem, mert látom nem vagy a toppon. :D
okt. 28. 18:17
8/13 anonim válasza:
Akkor ne barátnőt keress, hanem lánybarátot
okt. 28. 18:33
9/13 anonim válasza:
szerintem próbálj tovább keresni. Ezek nem túl nagy elvárások, szóval olyanok, hogy szerintem nem tudod lejjebb adni, ha ilyen lánnyal éreznéd jól magad, akkor ez van, nem tudsz rajta változtatni. Sokan vannak ilyenek, majd valahol találsz ilyen lányt. Lehet nem jó helyen keresed.
okt. 28. 18:33
10/13 anonim válasza:
"akivel lehet csipkelődni"
Mit takar a csipkelődés? A lányok többségével lehet ha kulturáltan teszed és ez alatt nem valami puruttya szexuális ingert értesz.
"szeret olvasni"
Számít? Mármint szép és jó, ha valaki olvas, de ez egy kapcsolatnak az 1%-a. A maradék 99%-ben meg mit kezdtek egymással?
"nem face és insta függő"
Kérdés ez alatt mit értesz, hiszen a többségnek van és használja is. Helyén kell kezelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!