Ebben mi a jó a másik embernek? Lent.
Figyelt kérdés
Ha olyan választ adsz a kérdéséhez, ami neki nem tetszik, és privát üzenetben zaklat, fenyeget. Nem gondolnak bele, hogy ezen az oldalon nem tudják a másik nevét sem, se hol lakik? Én ebben nem látom a logikát, hogy mi értelme privátban zaklatni. Nektek volt már hasonló esetetek?okt. 28. 12:05
1/7 anonim válasza:
Nyilván nincs benne logika, de sokan így élik ki magukat, ami amúgy szomorú. Ha valaki privátban zaklat továbbítsd a modiknak, talán ha figyelmeztetik vagy tiltják kevesebb ilyen lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ez a fontos, de akkor ezek másokat simán leszúrnának, ha nem tetszik amit mondasz nekik? Csajok óvakodjatok a gyakoris pasiktól, mert pszichopaták.
okt. 28. 12:33
3/7 anonim válasza:
Nem feltetlenul. Online mindenkinek nagyobb a szaja, foleg, ha se kep, se nev nincs kint. Sokkal tobbet megenged maganak olyankor az ember.
Az ilyen majmokat valoszinuleg elnyomjak az eletben es itt teljesitik ki magukat. Zaklatnak masokat anonim online, igy van egy kis hatalom-erzese, mert egyebkent eletkeptelen. A valo eletben valoszinuleg arra sem lenne mersze, h egy szemkontaktust fenntartson. Tiltsd es torold.
4/7 anonim válasza:
En csak a kérdés ala írok trollos üzenetet, de csak akkor, ha hülye a kérdés. Erre néha szoktam kapni fenyegetőző privátot,de arra is max a kérdés alatt reagálok. Egyébként normális gyakoris pasi vagyok, csak a hulyektol vagyok ki:)
5/7 anonim válasza:
A 2-es válaszodból nagyon jól látszik kérdező, hogy milyen ember is lehetsz. Ezek után én nem fogom neked elhinni azt sem, hogy egy szimpla, ártatlan válaszért valaki tényleg zaklatott vagy fenyegetett volna téged. Esetleg számon kért, vagy az is lehet hogy sokkal sértőbb mocskolódást írtál be, amitől 1-2 hülyében tényleg elpattanhat valami. De ne add az ártatlant, és főleg ne sajnáltasd magad, mert átlátszó! Sőt, az se lepne meg, ha olyan emberek találtak volna be téged, akiknél már volt bőven a róvásodon.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszel amit akarsz, a zaklatását jelentettem a rendőrségnél.
okt. 28. 16:33
7/7 anonim válasza:
Nagyon sokan nem érzékelik, hol van a határ, ahogy azt sem képesek elfogadni, amikor/ ha valaki nem ért velük egyet. Ezzel a módszerrel meg azt hiszik, megmondják a tutit és milyen nagy emberek lesznek ettől. Vagy "csak" frusztrációlevezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!