Miért ítélik el a prostituáltakat és azokat akik hozzájuk járnak?
Szóval miért?
Vagy ez mennyire elítélt manapság?
Nők és férfiak ugyanúgy ítélkeznek?
30.
Szerintem összehasonlítható. A szexualitás egy alapszükséglet, és ha valakinek a vágyai kielégületlenek, az nagy teher tud lenni.
Azt állítod lényegében, hogy egy pszichológus (pszichiáter) meg tud oldani valamit, amit senki más nem tud, nincsen alternatívája ingyen.
Lehet, hogy van pár ilyen eset, és azt kb. ahhoz tudnám hasonlítani, hogy valakinek olyan szexuális vágyai vannak, amit csak egy prostituált hajlandó kielégíteni.
Kérdés, hogy fizetsz inkább egy pszichológusnak, azonnal ott van valaki, aki segíteni próbál a problémáddal, vagy hajlandó vagy "ingyen" kezelni a problémáidat.
Alkalmi szexben sincs túl sok intimitás, szerintem, és nekem egyáltalán nem vonzó, hogy csak szexelünk, aztán viszont látásra. Amire mint írtam, a nők amúgy is a legritkább esetben nyitottak, főleg ha már dobták így párszor szex után.
Nőként én is így fognám fel, hiszen minek fizetnék a szexért, ha bármikor találok valakit egy appon egy pillanat alatt, ha akarok. Ezért nincsenek is nagyon férfi prostituáltak, az ingyen szex a nők számára olyan mint a levegő, és ráadásul inkább felfelé tudnak válogatni a nők, mivel a férfiak hajlandóak lejjebb menni az igényekben (nőkkel ellentétben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!