Miért ítélik el a prostituáltakat és azokat akik hozzájuk járnak?
Szóval miért?
Vagy ez mennyire elítélt manapság?
Nők és férfiak ugyanúgy ítélkeznek?
11.
Miért jobb minden más? - mert abból amit írsz az jön le, hogy így véled.
És aki szaros wc-ket takarít a vasútállomáson? Őt is elítéled, hiszen nem talált más munkát?
Meg nem lehet, hogy tudna egy prosti mást is dolgozni, csak nem ilyen jó pénzért? - és így másra is jó, ellentétben azzal amit állítasz, csak nem éri meg neki anyagilag.
mert korlátoltak.
A szex téma még mindig nevetség táryga vagy a meztelenség. kb óvodás szinten áll hozzá a társadalom.
#12: Nem tudom melyik része nem érthető a mondatnak és miért kell belelátni mást, ami nincs leírva.
Aki prostinak áll, az konkrétan másra nem jó, ennyi. Semmi köze a takarításhoz.
Pontozzatok le ha kell, de én a prostit igénybevevő férfiakat jobban elítélem, mint magát a prostit.
Szerintem a prostik 90 százaléka nem azért csinálja ezt, mert annyira szereti, hanem kényszerhelyzetből. Nem tisztem megítélni, hogyan jutott ide, mert az egyetlen ember, akinek rosszat tesz, az saját maga. Csomó ebből élő nő nincs biztonságban, ha bármilyen bántalmazás éri, sosem fognak neki hinni, és alapból egy elég traumatizáló életmód lehet. Én nőként nagyon nem fogom fel, hogyan képesek rá.
A maradék 10 százalék lehet a luxus kategória, aki valószínűleg nagyobb tételben, biztos körülmények közt űzi az ipart, viszont náluk gyakoribbak az elég undorító, extrém dolgok, pl mint amiket dubaiban is kérnek tőlük. Lehet, hogy ez valakinek könnyű pénznek tűnik, de kb eladják a lelküket, a mentális egészségüket a fényűzésért.
Mindkét esetben inkább sajnálatot érzek irántuk, csak más okokból.
Ezzel szemben a prostikat igénybevevő férfiaknak nem tudom elképzelni, mi játszódik le az agyában, hogyan képes úgy élvezni az együttlétet, hogy egyértelmű, hogy a másik nem akar ott lenni, kényszerből csinálja, talán még undorodik is tőle. Ennyire semmi önbecsülésük?
Vagy talán pont erre gerjednek? Hogy megtehetnek akármit, a nő ellenérzéseit nem kell figyelembe venni, mert fizettek érte?
Biztos van egy kis százalék, aki annyira elkeseredett, hogy neki kb már mindegy, ezeket a férfiakat még tudom is sajnálni. De egy magára alapvetően adó, normálisan kinéző férfit nem értem, hogyan tudja normálisnak tekinteni, hogy hozzá csak pénzért érnek nők?
16.
"Szerintem a prostik 90 százaléka nem azért csinálja ezt, mert annyira szereti, hanem kényszerhelyzetből."
Ez elmondható szinte minden munkáról.
Honnan jön a 90%? Alá tudod támasztani valamivel?
"Biztos van egy kis százalék, aki annyira elkeseredett, hogy neki kb már mindegy, ezeket a férfiakat még tudom is sajnálni.De egy magára alapvetően adó, normálisan kinéző férfit nem értem, hogyan tudja normálisnak tekinteni, hogy hozzá csak pénzért érnek nők?"
Normális kinézetű, magára adó férfi nem lehet elkeseredett?
Meg ha egy férfihoz ténylegesen csak pénzért érnek nők, akkor őt nem tudod sajnálni, ha egyébként normális kinézető és ad magára?
"képes úgy élvezni az együttlétet, hogy egyértelmű, hogy a másik nem akar ott lenni, kényszerből csinálja, talán még undorodik is tőle"
Ez minden munkáltatóról elmondható jóformán. Az alkalmazottak egyértelműen nem akarnak ott lenni, kénszerből csinálják és undorodnak a munkától. Mi járhat egy cégvezető fejében, amikor olyan munkát ad valakinek, hogy a szaros pisis wc-khez kell odaguggolni és szívni annak szagát meg a fertőtlenítő gázokat, aztán még csak nem is elég a fizetés, hogy az alapszükségletek emberhez méltó módon ki legyenek elégítve.
Nyilván tipp volt a 90 százalék, ezért kezdődik úgy a mondat, hogy "szerintem". Lehetetlen lenne reprezentatív és őszinte statisztikát kapni erről a kérdésről.
Ha magára valamit adó és igényes férfi, akkor miért nem tud ingyen szexelni egy olyan nővel, aki szintén élvezi ezt? Miért van erre szüksége, hogy ehhez folyamodjon?
Értem a munkával kapcsolatos hasonlatot, és persze, ebben is van valami, gusztustalan egy dolog a kapitalizmus.
Viszont a felhozott példádra reagálva, igen, takarítónak is kell lennie valakinek, de ezt a cégvezető nem passióból adja ki mint munka, hanem mert az adott létesítménynek tisztának kell lennie, míg mondjuk prostihoz kifejezetten élvezkedni járnak férfiak. A takarító, az utcaseprő, a spar kasszás esetén mégha undorodnak is a munkától, nem kell eljátszák, hogy épp ők rettentő boldogok.
Én dolgoztam vendéglátásban diákként, ez néha mellékhelység takarítást is magába foglalt, viszont ez a művelet közel sem igényelt annyi intimitást mint a szex, és a főnök sem élvezkedett azon, hogy nekem épp most annyira nem jó. Illetve nem töltött el traumával utána az otthoni takarítás gondolata, ahogy azóta sem, míg mondjuk sok prostinak örökké elveszi ez a munka a képességét, hogy élvezze privátban a szexet.
Plusz a prosti esetében a kliens nem munkáltató, hanem kliens. Ha elmész fodrászhoz, ott sem te vagy a munkáltató, miközben vágják a hajadat.
Viszont ezt egyébként aláírom, hogy bizonyos értelemben mind kiszolgáltatjuk a munkának a testünket vagy az elménket, és pénzre cseréljük azt, átvitt értelemben kvák vagyunk. Viszont csak átvitt értelemben, ami teljesen más, mint mikor valaki megérint, akit nem akarsz hogy megérintsen, valaki fizikailag használ téged, akinek a közelébe se akarnál lenni, és eközben elkell játszanod, hogy ez téged a végletekig örömmel tölt el.
18.
Járok kozmetikushoz, nem hiszem, hogy a szexuális jellegű intimitást, és egy szemöldökszedést össze lehet hasonlítani.
Nem kell eljátszania a kozmetikusomnak, hogy ő kielégül attól, hogy kezeli a bőröm, nem szükséges behatolnom az intim szférájába, olyan dolgokra rávenni pénzzel, amit nem élvez, esetleg még fáj is neki.
Illetve nem merül fel bennem a gondolat, hogy pedig másoknak ingyen festik a szemöldökét, és ez egy olyan tevékenység, amit ők bezzeg együtt élveznek, míg én fizetek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!