Miért a nyári időszámítást akarják megtartani az emberek az óraátállítás eltörlésekor amikor a természetes napállás szerint a téli a valóságnak megfelelő (értsd délben a legrövidebb az árnyék) időzóna?
Figyelt kérdés
okt. 25. 15:24
21/26 anonim válasza:
19-nek "hagyjuk már a nyárit," ezt lehet,hogy úgy értette, hogy hagyjuk MEG, hagyjuk meg állandóra. De nemtom, nem hallottam a hangsúlyt, én nem láttam ilyen videót.♥
22/26 anonim válasza:
21, szerintem elírta a versenyző, és a télit emlegették az általa látott videóban, csak valamiért felcserélte.
23/26 anonim válasza:
Én se értem, miért akarják sokan annyira, hogy éjjel 3-kor világos legyen….
24/26 anonim válasza:
22# nem nem szerintem értettem. Olyan lesajnálva mondta hogy hagyjuk már a nyárit..... Szóval hogy ő neki a téli tetszene. Következő mondatában meg az volt hogy legyen minél tovább világos.
25/26 anonim válasza:
#23 mert rengetegen nem is értik....
26/26 anonim válasza:
Egyszerűen szimpatikusabb a nyári, mert nyáron sokáig világos van, de a téli meg közelebb van a valósághoz, mivel 12 körül delel a Nap. De akiket ez igazán érint, azok nem tudják hallatni a hangjukat: a koraszülött babák, akiket időre etetnek, a legyengült szervezetű idős beteg emberek, és nem utolsó sorban az állatok. kiélezett helyzetekben bizony nem mindegy, hogy egy óra ide vagy oda. Ezért én azt mondom, hogy mindegy, hogy melyik, csak döntsünk már!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!