Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha elvesztenéd mindenedet és...

Ha elvesztenéd mindenedet és nem számíthatnál senkire, így az utcára kerülnél mint hajléktalan, sikerülne kimászni ebből az életből?

Figyelt kérdés

#hajléktalan #vissza az életbe
okt. 21. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sikerülne kimászni abból a helyzetből, bár nem tudom (és nem is szeretném megtudni) mennyi időbe telne.
okt. 22. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Munkát percek alatt találok, mivel kamionsofőr vagyok, ezzel a lakhatás is pipa.
okt. 23. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Az egy annyira más világ, más törvényekkel, hogy nagyon gyorsan ki kell belőle kerülni, különben nem sikerül. Valójaban a hajléktalankérdést csak ugy lehet megoldani, ha megakadályozzák, hogy valaki utcára kerüljön, mert x idő után már lehetetlen integrálni az embereket.

Ha ilyen lenne, én bentlakásos gyári munkát keresnék azonnal. Mivel gyors vagyok és szorgalmas, tudok dolgozni, a túlélésem nagy valószínűséggel meglenne. Mivel mindenhova lakcímet kérnek, ha nem lenne, fogalmam sincs, egyébként hogy helyezkednék el. Valszeg az önkormányzatba kéllene menni, hogy adjanak valami lakcímet, ami nem valós, de hivatalos, talán van ilyen. És vannak bentlakásos szállók is, ahol fix ágya van az embernek, ilyen helyekről dolgozni járnak a hajléktalanok. Azt gondolom, egy ilyen bentlakásos szállóról ki lehet törni. Ha jól tudom, csak egy bizonyos ideig, pl egy évig lakhatnak ilyen helyen, hogy ezzel is motiválják őket a kitörésre.

okt. 31. 07:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!