Ha elvesztenéd mindenedet és nem számíthatnál senkire, így az utcára kerülnél mint hajléktalan, sikerülne kimászni ebből az életből?
Attól félek, hogy ha szó szerint minden pénzem és vagyonom elveszteném mindent amit elértem az életben és félretettem megvettem,és nem lenne kihez odaköltöznöm, akkor lehet, hogy öngyilkos lennék. De komolyan!
Tutira kikészülnék idegileg ha amim most van abból semmim se lenne.
Nyilván ha mindened elveszted és nem számíthatsz senkire akkor kimászni sem sok esélye lenne ebből a helyzetből.
Viszont mit értünk minden elvesztése alatt?
Van egy tudásom, szakmám amit hacsak nem történik valami súlyos, akkor nem vesz el tőlem senki. Elvesztem a munkámat akkor pár napon belül kezdek egy új helyen.
Van megtakarításom több millió, van ingatlanom saját, ezeket is nehéz csak úgy elveszteni.
Legrosszabb esetben van családom, testvéreim, barátaim, szülői házunk, ahova tudok menni.
Elég hamar...
Akkor indulnék el külföldre... hamer meglenne a bentlakás, meg valami agyhalott munka, amiből már el.lehet indulni felfelé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!