Hogyan tudnám megszerettetni magam az emberekkel?
Nem tudok ismerkedni, nem tudok beszélgetni, nincsenek érdekes történeteim, nem tudok vicces lenni.
Próbálok barátkozni nőkkel vagy férfiakkal ismerkedni de mindegyik az első találkozás után véget ér. Nem írnak vagy ha én írok nem válaszolnak.
Próbálok én kedves lenni, kérdezni az életükről, de annyira nem természetes ez az egész, érződik az erőlködés.
A gond hogy nincs egy mintám hogy mit mondjak vsgy kérdezzek, mi a forgatókönyv pl.: egy randin stb.
A probléma hogy senkim sincs, nincs család se rokonaim, így velük se tudok beszélni erről.
Voltam pszichológusnál is de semmit nem ért.
Egyébként 27 éves nő vagyok.
Nem azokkal kell foglalkozz, akiket nem érdekelsz, hanem meg kell találd azt a közeget, ahol értékelnek és ahol nem érzed magad kívülállónak.
Az "egyszemélyes hobbik" mit takarnak pontosan?
Egyszemélyes hobbi bizony nemigen fog emberi kapcsolatokat kialakítani, érdekes sem leszel senki számára igazán miattuk, hiszen más nem tud a legtöbb ilyenhez mit hozzászólni, így nyilván nem leszel érdekes a legtöbb ember számára.
Tehát visszatérve a kérdésre, úgy tudhatod megszerettetni magad emberekkel, ha érdekes vagy számukra és ki tudtok alakítani kapcsolatot, ami alapul valamin, közös érdeklődési körökön, célokon.
Épp ez az nem találok olyan embert aki elfogadna
Hobbi pl: varrás, főzés
Figyelj, tegyünk egy próbát! Írj egy pár sort magadról, akár itt, akár privát üzenetben. Ha épp ismerkednél valakivel, mik azok, amiket így hirtelen megosztanál magadról?
Lehet, hogy a megfogalmazásban lehet hiba, lehet hogy máshol, de persze az is lehet hogy semmi baj nincs veled, simán csak nem a megfelelő emberekbe botlottál eddig bele. Én mindenesetre szívesen véleményezem amit írtál, hátha ez is segíthet egy picit :)
6-os, elfogadnak az emberek, de ha nem vagy érdekes, akkor mit várjanak tőled és mit vársz te tőlük? Ha varrsz és főzöl az jó dolog, de akkor miről beszélgettek, a különböző kötésekről és húsleves recept elemzésről? Nyilván van az az ember, aki ebben benne lenne, de az hozzád hasonlóan otthon van és magában csinálja ezeket.
Nekem csak az a furcsa, hogy ha téged csak ezek érdekelnek, akkor miért vágysz annyira emberi kapcsolatokra? Párt így is tudsz találni, bár azt is picit nehezebb, de online lehet ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!