Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám megszerettetni...

Hogyan tudnám megszerettetni magam az emberekkel?

Figyelt kérdés

Nem tudok ismerkedni, nem tudok beszélgetni, nincsenek érdekes történeteim, nem tudok vicces lenni.

Próbálok barátkozni nőkkel vagy férfiakkal ismerkedni de mindegyik az első találkozás után véget ér. Nem írnak vagy ha én írok nem válaszolnak.

Próbálok én kedves lenni, kérdezni az életükről, de annyira nem természetes ez az egész, érződik az erőlködés.

A gond hogy nincs egy mintám hogy mit mondjak vsgy kérdezzek, mi a forgatókönyv pl.: egy randin stb.

A probléma hogy senkim sincs, nincs család se rokonaim, így velük se tudok beszélni erről.

Voltam pszichológusnál is de semmit nem ért.

Egyébként 27 éves nő vagyok.

okt. 20. 10:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mondjátok meg légy szíves hogy pl egy randin mitől beszélgetnek sz emberek?

Vagy milyen témákban olvassak?

okt. 20. 11:17
 12/18 VándorSeregély ***** válasza:
100%
Egy randin egyrészt magukról, az életükről, hisz ugye alapvetően egymást szeretné megismerni a két ember. Meg persze érdeklődési körökről, hobbikról, jó esetben ezek között azért van átfedés. És hát nem árt, ha van legalább egy olyan közös elfoglaltság, amit együtt is szívesen művelnének mindketten. Kapásból ez is lehet egy közös beszédtéma.
okt. 20. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:
12%

11, rossz a megközelítésed.

TE miről beszélgetsz szívesen? Mert gondolom a főzés meg a varrás inkább gyakorlati dolgok, arról annyit nem lehet beszélni.

okt. 20. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ezt a kérdést én is kiírhattam volna, hasonló helyzetben vagyok, mint te és szintén nő, korban is egyezünk. Nekem sincs senki aki érdeklődne felőlem. Nem is tudom, hogyan kellene elkezdenem az emberekkel beszélgetnem, hogyan lehetne kapcsolatokat kialakítani. Ez megy számomra a legkevésbé az életben. Szívesen megismernélek téged, hátha kijönnénk és tudnánk egymásnak segíteni.
okt. 20. 18:06
 15/18 VándorSeregély ***** válasza:
100%

Egyébként Kérdező, és 14-es, itt az oldalon is van egy ismerkedés kategória. Persze egy anonim oldalon sosem árt egy kis óvatosság, és nem egyből kiadni bármilyen személyes adatot, de sosem lehet tudni kibe fut bele az ember. Nekem pl anno pont egyetem előtt sikerült itt az oldalon megismernem egy leendő csoporttársam, teljesen véletlenül :D

Szóval ha valaki szimpatikusnak tűnik, akár itt is írhattok neki. Ha mégis gond lenne vele, egy kattintással tiltható.

okt. 20. 18:26
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

Én ugyan ilyen vagyok. Nem tudok beszélgetni az emberekkel mert annyira erőltetett, hogy kellemetlenül érzem magamat közben végig.

Sokan ezért nem is keresik a társaságomat ami érthető.

Elkezdem keresni az okát és arra jutottam, hogy egyrészt introvertált vagyok ezért tök jól elvagyok akkor is ha nem kell beszélgetnem másokkal, ezenfelül nem is igazán érdekel, hogy mit csinált például a munkatársam a hétvégén vagy akár munka után.

Miért szeretnéd, hogy megszeressenek ? Közös programokat szeretnél velük vagy csak a tudat, hogy szeretnek téged ?

Randi

Itt megint nincs recept. Sajnos nem így működik. Ha kedvelsz valakit és érdekel téged akkor a kommunikáció is menni fog, ha pedig mégsem akkor először fogalmazd meg magadban, hogy hogyan szeretnéd ha alakulna a továbbiakban az illetővel a dolog és tered abba az irányba ha másképpen nem megy.

Te is introvertált lehetsz és a kommunikáció másokkal neked is egy feladat nem pedig alapvető készség.

okt. 20. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

16, az introvertáltság nem jelenti, hogy bármilyen készség hiányozna a szociális kapcsolódásban. Ez szimplán preferencia: aki introvertalt, az jobban szereti a visszavonult, nyugis tevékenységeket, és könnyen lemerül a "social battery"-je.

Akinek a szociális helyzetek nehézséget okoznak és hiányos a kommunikációs eszközkészlete, annak jó esélye van rá, hogy autista.

okt. 20. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Hol szoktál ismerkedni?
okt. 21. 06:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!