Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek magammal, hogy...

Mit kezdjek magammal, hogy végre valahára velem is szóba álljon valaki?

Figyelt kérdés
Nem, engem soha senki nem hívott randizni, nem kígyózott előttem a fiúk sora, nem dicsértek meg, sosem voltam potenciális jelölt. Volt 1-2 eset, amibe többet gondoltam, de utólag kiderült, hogy azok nem voltak releváns "jelek", úgyhogy már megállapítani se tudom igazán, ha valaki úgy nyitna felém. Lány vagyok egyébként, ami talán probléma lehet, az a baby face meg az, hogy kicsit visszahúzódóbb vagyok, nem szeretek szerepelni, de egyébként könnyen nyitok, barátságos vagyok attól függetlenül, hogy nem tolom magam gátlástalanul a középpontba. Ezeken viszont nem tudok változtatni, akárhogy is próbálkozom. Várom a tanácsokat a kérdés alatt, köszi!

okt. 19. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem vagy kifejezetten csúnya, akkor mindig lesz valaki, akinek tetszel majd. Én azt mondom, hogy ne görcsölj rá, járj továbbra is emberek közé és, ha teheted, akkor mindig próbáld fejleszteni magad, hogy érdekesebb legyél, ezzel még több embert bevonzva és növelve a lovag eljövetelének esélyét.
okt. 20. 07:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Miben segítene az önismeret?

Mondjuk az életed hátralévő részében, ami reméljük még lesz minimum 70 év.

Hogy ezekre a kérdésekre a válaszokat saját magad találd meg.

Most még arra várod a választ idegenektől, hogy mi a baj veled? (Elárulom, semmi)

Később, hogy mit csinálj a férjjel, az anyóssal, a tirpák kolléganővel, vagy mit csinálj, ha triplát büfizett a gyerek.

Eszköz, önbizalom, önismeret nélkül nem lehet élni.

okt. 20. 08:54
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

12 Folyt.

Az embernek kellenek a megküzdési stratégiák, érzelmi intelligencia.

Az élet mindig szembe fog jönni.

Az nem működik, hogy összeomlunk és nem tudjuk az elutasítás miatti frusztrációt viselni.

Nyilván szar, hogy úgy érzed, nem kellesz senkinek, de vizsgáld meg a valóságot. Valóban attól lennél boldogabb, ha lenne valakid, nem csupán a környezet, társadalom megítélése miatt kapálóznál? Mert azt gondolod, hogy az élet egy verseny és lemaradsz?

Vizsgáld meg a családodat is. Mit tanítottak ők neked az életről? Szerettek igazán?

Nem hívott senki randizni? Te hívtál valakit? Tettél valamit ezért?

Vagy mint a padlásszobába zárt királylány az várod, hogy jöjjön a herceg, mert az ő feladata, hiszen ezt tanították neked?

okt. 20. 09:03
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire vagy szép? ?/10?
okt. 20. 09:56
 15/21 A kérdező kommentje:
#12+13, köszi! Miből gondolod, hogy semmi gond nincs velem? Én pont arra jutottam, hogy valami biztos van.
okt. 20. 16:56
 16/21 anonim ***** válasza:
15-ös, s milyen gond lenne veled? Amit itt megosztottál velünk, abból nem látszik semmi gond. Te is írtad előbb, hogy szerinted a külsőd a gond, de nem látunk, tehát arról nem tudunk mit mondani neked. Mik a hobbijaid amúgy, miről szeretsz beszélgetni, mi érdekel téged?
okt. 20. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát én magam 34 F lennék és az a poén, hogy van egy kis elkerülő személyiségzavarom. Tehát nálam az ismerkedés eleve nuku. Csak akkor szólítok le valakit, ha feladat orientált vagyok. De ismerkedés céljából kizárt. Ez mondjuk probléma már belátom és kikéne gyógyulnom belőle. Nem csak az, hogy nincsenek barátaim, kapcsolataim, de ha úgy nézzük már épp itt lenne az ideje egy tartós kapcsolat kialakítására igencsak csak nagy problém.
okt. 20. 23:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretek sütni & főzni, jógázni & meditálni, barátokkal csavarogni és megvitatni a világot megváltó terveinket. Ezeken kívül minden érdekel, ami az állatokhoz & állatvédelemhez kapcsolódik, illetve a repüléshez. Nyitott vagyok sok téma iránt, nem zárkózom el kapásból.
okt. 21. 01:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as, ezek mind szuperek, én is nagyon szeretem az állatokat és a természetet is imádom és könyveket is olvasok eme témában, illetve a repülőkért is oda voltam éveken keresztül, sok makettem is van. :D Ezek mind nagyon jó és érdekes dolgok, viszont úgy figyeltem meg, hogy nagyon kevés embert érdekelnek. Élőben egy barátom sincs nekem se, akikkel tudnék ezekről beszélni. Az összes ilyen érdeklődésű embert online ismertem meg és ott beszélgetünk. Továbbá még nagyon érdekel engem a fizika és a csillagászat is. Ezek is olyan dolgok, amikkel az átlag ember nem foglalkozik.

Úgyhogy továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nincs veled semmi baj, egyszerűen nehéz olyan embert találni, akiket ezek érdekelnek és hozzá tudnak szólni, ergó tudtok miről beszélgetni, ami igazán érdekes mindkettőtöknek. Azt javaslom, hogy ne keseredj el, járj továbbra is társaságba és beszélgess emberekkel, maradj nyitott továbbra is és előbb-utóbb megismersz majd olyan embereket, akikkel közelebb kerültök egymáshoz.

okt. 21. 07:41
 20/21 anonim ***** válasza:

18-as kommentedre.

A barátaidnak is ez az érdeklődési köre? Biztosan jó közegben vagy?

Ők hogyan állnak a problémádhoz, amit ide írtál?

okt. 21. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!