Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek magammal, hogy...

Mit kezdjek magammal, hogy végre valahára velem is szóba álljon valaki?

Figyelt kérdés
Nem, engem soha senki nem hívott randizni, nem kígyózott előttem a fiúk sora, nem dicsértek meg, sosem voltam potenciális jelölt. Volt 1-2 eset, amibe többet gondoltam, de utólag kiderült, hogy azok nem voltak releváns "jelek", úgyhogy már megállapítani se tudom igazán, ha valaki úgy nyitna felém. Lány vagyok egyébként, ami talán probléma lehet, az a baby face meg az, hogy kicsit visszahúzódóbb vagyok, nem szeretek szerepelni, de egyébként könnyen nyitok, barátságos vagyok attól függetlenül, hogy nem tolom magam gátlástalanul a középpontba. Ezeken viszont nem tudok változtatni, akárhogy is próbálkozom. Várom a tanácsokat a kérdés alatt, köszi!

okt. 19. 21:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Kezd el az önismereti utadat. Ezt senki nem tudja megúszni. Előbb vagy utóbb muszáj lesz.
okt. 19. 22:00
 2/21 A kérdező kommentje:

Az miben segítene?

Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is kell, de hogy egyszerűen nulla legyen az a szám, aki nyit felém, hát...

okt. 19. 22:03
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy a "soha senki nem hívott randizni" egy 16 évestől vagy egy 36 évestől hangzik el.
okt. 19. 22:07
 4/21 A kérdező kommentje:
22
okt. 19. 22:11
 5/21 anonim ***** válasza:
17%
Engem se, mondjuk én ellenkező nemet képviselem. Gyere el velem egy finom mekire. ( ahogy a bácsi mondja aa videóba hihiiihiii).
okt. 19. 22:31
 6/21 anonim ***** válasza:
10%
Én ugyanez csak F
okt. 19. 22:35
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, hogy nagyon nehéz már személyesen ismerkedni. Mindenki el van a maga társaságában, vagy a telefonjával. Én is elmegyek csinos ruhában, laza vagyok, táncolok, jól érzem magam stb. Nem vagyok befeszülve, nem a telót nyomkodom, nem vagyok kövér stb.

De oda sem jönnek, főleg, hogy én se vagyok azért egy ilyen nyomulós típus.

Kb azt látom, hogy azok tudnak pasizni ilyen helyeken, akik nagyon extrovertáltak, nagyon nyomulnak. Most külsőtől függetlenül. Pl ott van az a csaj, akit a toi toios esetről lett híres, pedig azért valljuk be nem egy szépség. De nyomulni azt tud, szerintem sok pasival volt már dolga. Én meg önkritikusan is ki merem jelenteni,hogy nála azért jobban nézek ki,de a pasizás nem ment soha. Pedig nem a 4 fal között ülök én se.

okt. 19. 23:37
 8/21 A kérdező kommentje:
#7 Akkor miben látod a megoldást? Hol ismerkedsz?
okt. 19. 23:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Van valami hobbid, eljársz valahova emberek közé?
okt. 19. 23:51
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen és kedvesek velem általában az emberek, de ezen az általános kedvességen túl semmi nincs. Senkiben nem keltek olyan maradandó benyomást, hogy érdeklődjön irántam vagy bármi. Ha a személyiségemmel lenne gond, akkor kerülnének az emberek, de ez nincs így, úgyhogy mindenképpen csak arra tudok gondolni, hogy a külsőm van úgy összerakva, hogy egyszerűen nem felel meg a mai szépségideálnak, senkit nem fog meg.
okt. 20. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!