Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak magammal, ha...

Mit csináljak magammal, ha már elmondtak mindennek? Ki vagyok én? Mi vágyom én? Mi a végső diagnózis?

Figyelt kérdés
A rondán elkezdve a kancsalig, a pszichés betegtől elkezdve a fogyatékosig. Az izmostól elkezdve a vékony, soványig. A 10/10-es kinezettol elkezdve a 10/0-ig. Az ALS-es betegtol elkezdve az Alzheimer kórosig. Mégis ki vagy mi vagyok én?

#diagnózis #emberfeletti #nem e világi #Mi vagyok én #Élet-halál-megoldás
2024. aug. 10. 12:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Valaki mondja már meg
2024. aug. 10. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem pontosan értem a kérdést, de - ha jól értem - Te vagy az, akibe mások mindig belerúgnak, mindent rád fognak, téged lépten-nyomon bántanak valamivel.
2024. aug. 10. 12:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben sok bántás ért, igen.
2024. aug. 10. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor találod meg igazán önmagad ha nem mások szemszögéből rádragasztott címkékből próbálsz összerakni magadról egy képet.

Hanem megtalálod azt amit szeretsz magadban. Ha valami nem igaz nyugodtan kiállhatsz magadért hogy már pedig te nem úgy látod vagy nem így gondolsz magadra.

Találd meg te ki vagy úgy mik az értékrendet úgy hogy más véleményet elfogadhatod meghallgathatod de alkothatsz te is egyet és gondolkodszhatsz ugyanarról a dologról máshog,

2024. aug. 10. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez egy szemét hely, mármint az egész Föld, a társadalom.

Senkinél sem vagy kevesebb. Akibe bele lehet rúgni, abba a többség belerúg, támadja, mint a hiénák.

Vissza kell szólni, és akkor meglepődnek.

Ha férfi vagy, akkor kell néhány haver, akik segítenek elrendezni a dolgot, ha nő vagy, akkor is, csak akkor szavakkal.

Ne hagyd magad! Nem vagy rosszabb senkinél, legfeljebb érzékenyebb.

Hogy ki vagy Te? Értékes ember, aki számára a valóság fájó.

2024. aug. 10. 13:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A valóság az lenne, ha hagynátok már végre élni és ne kelljen mennem úgy sehova, hogy stresszben vagyok.
2024. aug. 10. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Jág mondjuk ami egyértelmű és javítjató, azon.érdemes.lenne dolgoznk. Mert tényleg sokat nyerhetsz vele.

Ha nem javítható, akkor megszívtad.

Minden másra meg vedd be a leszarom tablettát.

2024. aug. 10. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk kezdd azzal, hogy nem kívülről várod az önmeghatározást. Tuti nő vagy, azok problémáznak állandóan ilyeneken.
2024. aug. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!