Segítség! Asszem félrediagnosztizált az orvos. Most mit csináljak? A többi lenn!
Holnap menj vissza az orvoshoz.
Másrészt hodd el, jobban tudja, mi lehet veled, mint te.
Emellett a herpesz kezdetben egyáltalán nem jellemzö tünetekkel indulhat.
"Másrészt hodd el, jobban tudja, mi lehet veled, mint te."
Azért ez nem feltétlen van így, lehet, hogy az orvos hirtelen másra gondol vagy nem találkozott még olyan formában azzal a betegséggel ezért teljesen más irányba próbálkozik. Velem is volt, hogy én mikor legelőször elmentem egy komolyabb problémámmal orvoshoz, már előtte utánanéztem mi lehet, 100%-ban egyeztek a tünetek, minden. Közöltem ezt az orvos asszisztensével, majd rámförmedt, hogy ne merjek tippet adni az orvosnak és ne diagnosztizáljam saját magam. Így is tettem, elmondtam a tüneteket, de nem utaltam a betegségre. 2 hónapon keresztül küldözgetett az orvosom mindenféle vizsgálatra, sehol nem találtak semmit, már a végén pszichológushoz küldött, mert szerinte depressziós vagyok és csak kitaláltam az egész betegséget. A pszichológusnak elmondtam a tüneteket, rögtön arra a betegségre gyanakodott amire én is, utólag kiderült, valóban az volt a problémám és az orvos "tudatlansága" miatt szenvedtem hónapokon keresztül. Én a kérdező helyében biztosan felkeresnék másik orvost is, ha lehetőségem van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!