Van olyan, hogy nag, on durván félrediagnosztizált orvos, vagy egyszerűen nem volt komplett?
Én tudok olyanról, akit belgyógyászaton kezeltek napokig fulladással, köhögéssel. Amikor már mindegy volt, akkor vették észre hogy tüdődaganat okozza mindezt, de akkor már késő volt.
Meglepő, hogy köhög és fullad valaki, és nem képesek megnézni a tüdeit, légzőszerveit, szerintem alap lenne ott kezdeni a kivizsgálást. Magyarország jobban teljesít!
Ó hát nekem a vesémmel volt gond, mindig mondtam, hogy fáj a derekam, hányok, hiába...
Ez van.
Oké, én leírom.
Nálam úgy történt, hogy anyám nem kapta meg a megfelelő ellátást. Gyakorlatilag nem tudom mit csináltak a háttérben, de a kezelésekben lett előrelépés, sőt volt olyan, hogy én intéztem el neki a CT-t, mert ők nem voltak hajlandóak elvégezni csak kb. 2 hónap múlva. Az érdekesség az volt a dologban, hogy ettől függött a további kezelése és végstádiumban volt, tehát nem lehetett várni 2 hónapot.
Sajnos a betegjogi képviselőnek mivel egyik rokonát ez a doki kezelte, ezért gondolhatjátok, hogy semmilyen következménye nem lett.
Kb. 3x kellett egyébként közbeavatkozni, simán hagyták volna meghalni.
Így is meghalt, de legalább 1 hónap helyett fél évig bírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!