Mennyi időközönként szoktatok profilképet cserélni Facebookon?
Figyelt kérdés
okt. 19. 17:50
11/17 anonim válasza:
A mostani 4 éves és nem tervezem megváltoztatni. Ellenben egyre több mindennek állítom át a láthatóságát vagy akár törlöm is a bejegyzéseket. Már kb senki sem rak fel semmit, akkor az én cuccaim közt se turkáljanak mások. A 10-15 évvel ezelőtti facebookozás sokkal jobban tetszett...
12/17 anonim válasza:
Nagyon ritkán, több év után többnyire.
14/17 anonim válasza:
3-5 évente ahogy elnéztem.
Fiatalon a párommal volt közös kép mindig, szakítás után csere egyedülire. Ha ezt a szokást folytattam volna akkor lenne már jópár p.képem mostanra.
Ha ránézek véletlen az aktuális képemre és azt látom, hogy változtam azóta annyit, hogy lecseréljem akkor megteszem, csak úgy a semmiért nem.
15/17 anonim válasza:
Olyanra változtattam, amelyiken nem látni a teljes arcomat, szóval sima igazolványképnek nem lenne lelopható. Majd kicserélem egy olyanra, ahol nem is szemből állok (de még felismerhető), csak most nincs kedvem ezzel szórakozni. Más miatt vagy többször nem tervezem cserélni.
16/17 anonim válasza:
2-3 évente. Hisz úgyis ismernek, minek cserélgessem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!