Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkó vagy őszinte?

Bunkó vagy őszinte?

Figyelt kérdés
Amikor valaki azt szokta mondani hogy ami a szívén az a száján, azzal igazából azt akarja megmagyarázni hogy bunkó?

okt. 18. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
bunkó.
okt. 18. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Az őszinteséget általában bunkóságnak veszik.
okt. 18. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon keskeny a választóvonal a tapintatlanság(bunkónak is mondják) és az őszinteség között.
okt. 18. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Őszinteség az amikor kérik a véleményedet, te pedig elmondod; bunkóság meg az, hogy ha kell ha nem ráhányod a véleményedet valakire, sz.rva az érzéseire, akkor is ha az illető nem kérte.

A bunkóság nem produktív semmilyen formában, nincs benne empátia, nem azért mondja az illető amit mond, hogy a másiknak bármilyen formában jobb legyen, hanem azért, mert arra áll a saját f.sza, hogy huuu ő mennyire szókimondó, és ő még ezt is a másik szemébe merte mondani!! A saját egoját növeli azzal, hogy márpedig ő minden negatívat a másik fejére olvas, lehetőleg úgy, hogy a legjobban fájjon.

okt. 18. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
Ha lényegre törően fogalmaz, de érződik benne, hogy jobbító a szándéka, akkor nem bunkó. Másrészt nem kell olyan nagyon érzékenykének lenni.
okt. 18. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
4es és ezzel lehet valamit kezdeni?
okt. 18. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Olvasd el Szókratész hármas szűrőjének történetét!

Röviden: az őszinteség akkor őszinteség, ha a tartalma igaz, jó és hasznos is számomra.

Ha nem tudja mindhármat, akkor minimum üres fecsegés, de gyakran bizony, bunkóság.

okt. 19. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
6# Nem a 4-es vagyok, de nem értem a kérdésed: mire gondolsz, mit kellene kezdeni vele?
okt. 19. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. 99%-ban bunkóság 😃
okt. 19. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

2#

Azért sok "Én csak őszinte vagyok" típusú ember nem tudja,hogy mikor fontos megszólalnia,és mikor nem.

okt. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!