Szakít velem mert bunkó vagyok másokkal és őszinte?
"pl ha fas az eladó, valaki flegmán néz rám meg ilyesmik. Nem állok le veszekedni csak a szemébe mondok dolgokat és elmegyek"
Nem csak bunkó, meg őszinte vagy, hanem gyáva is:D Ez így nem egy ütős kombó:)))
"Néha már sértően őszinte vagyok de ki kell mondani amit gondolunk"
Nem,nem kell kimondani mindent,főleg ha tudod hogy sértő!
Jogos a szakítás!
A felsorolt okok alapján úgy tűnik szinte mindig bunkó vagy, nem csak néha, mert mindent oknak tartasz rá. Pedig a bunkóságra nincsen ok, soha, semmikor, még akkor sem ha más bunkó veled. A viselkedésed téged minősít nem a másikat, akivel beszélsz.
Egyáltalán már az meglepő, hogy van aki szóba áll veled pár percnél tovább. Miért csodálkozol azon, hogy nem tetszik a barátnődnek ha beégeted? Senkinek nem tetszene még egyszer sem, nem rendszeresen.
Az embernek van egy szerve, úgy hívják, hogy agy és arra való, hogy először gondolkodjunk vele, mielőtt cselekszünk. Használhatnád te is erre és akkor nem mondanál ki mindent gondolkodás nélkül azonnal, mert NEM, NEM MUSZÁJ!
"valaki flegmán néz rám meg ilyesmik. Nem állok le veszekedni csak a szemébe mondok dolgokat és elmegyek."
Ezt írd már le, hogy néz ki. Mert elképzelni sem tudom, hogy állok a buszon, nézek ki a fejemből, te flegmának látod, odajössz, azt mondod, egy f@$z vagyok, és elmész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!