Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok olyan dolgokról...

Szoktatok olyan dolgokról álmodozni amiről tudjatok, hogy valószínű soha nem engedhetitek meg magatoknak?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos eléggé gyakori szokásom, és rosszul/rossznak érzem magam miatta, de tudom, hogy ezek nem okoznak lelki “kielégülést” és nem ettől lesz boldog a “belső” de azért mégis jobb lenne saját otthonban terpeszkedni, és az álomautómmal közlekedni mint albiban, félve attól, hogy mikor oda megyek haza mikor szúrnak le a buszon. De amiért állandóan ilyen dolgokon gondolkozom, hogy milyen jó lenne, úgy érzem hogy telhetetlen és vagyok, mikor valakinek albérletre sem telik, és bűntudatom van.
okt. 18. 01:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nem megvehető tárgyak, hanem átélhető élmények.

Pl. hajózni néhány emberrel az Atlanti-Óceán északi részén egy kicsi hajóval, mint Thor Heyerdahl vagy Fa Nándor. Természetesen nincs ettől bűntudatom.

okt. 18. 01:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Csakis olyanokról,aztán felébredek.
okt. 18. 04:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak ilyenekről álmodozom.

Amit meg tudok venni, azt megveszem, s ha már megvan, akkor nem álmodozom róla.

okt. 18. 05:55
 4/9 Kólauborkával ***** válasza:
50%
Mégis mitől elérhetetlen valami? Amennyiben a fizika törvényei nem állnak az utadba, úgy csak tenni kell érte…(nem értem, hogy egy ház, utazás, autó vagy hajózás mitől olyan elérhetetlen?)
okt. 18. 06:06
 5/9 anonim ***** válasza:
igen elég sűrűn
okt. 18. 06:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de ma már nem.
okt. 18. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Szoktam. Nem is annyira abban az aspektusban, hogy hurrá szép ház, hanem hogy nem kellene aggódnom a jövő miatt.
okt. 18. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, de nálam sem tárgyakról, hanem konkrét eseményekről, élményekről van szó. Pár évvel ezelőtt eléggé sok időm ment el ilyenekre, azonban mára már csak lefekvés előtt csinálom ezt, mert segít az elalvásban.
okt. 19. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Tárgyakról nem, inkább emberekről meg élményekröl.
okt. 19. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!