Hogy lehet az ilyeneket elfelejteni?
Figyelt kérdés
Barátom állítólag semmit sem bír megjegyezni mit hova rakott hol hagyott el, mindent otthagy a munkahelyén vagy éppen otthon. De ami a legjobban idegesít, hogyha csinálok valamit akkor neki az épp nem kell, majd megeszi később, ebből annyi lesz hogy 3-5 napig áll a hűtőbe míg nem megy a kukába. És ezt állandóan eljátsza az étellel, ha vesz valamit szintén áll a hűtőbe bontatlanul mert ő neki nincs eszébe hogy volt ilyen. És a bontatlan dolgokat kell kidobni, akkora egy pazarlás ez, egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen csökött agyúokt. 16. 13:18
11/12 A kérdező kommentje:
kötelesség a gondoskodás? nem éreztem azt sose csak mióta felesleges azóta nem is főzök rá pont emiatt, majd ő eltartja magát ha meg megromlik így járt.. mondtam már neki hogy írja fel vagy valami de akkor meg azt hagyja el. a szétszórtságára se tudok mit mondani. bár az hogy otthon is mindent későbbre hagy (takarítás stb) az rohadtul nem tetszik
okt. 16. 18:06
12/12 anonim válasza:
Jól beválasztottál!
Én biztos nem szenvednék az ilyennel.Lapát minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!