Tényleg ezért igénytelenek a magyar nők?
okt. 16. 07:37
1/33 anonim válasza:
A magyik igen sajnos. Én igényes vagyok nyugi.
2/33 anonim válasza:
Ez a fószer sose járt még külföldön, vagy mi?
3/33 anonim válasza:
Illetve - bármi is legyen a videón - MINDEN magyar nőt ismer?
4/33 Szándékos Bendegúz válasza:
Van a gondolkodásnak egy egyszerű törvénye:
Ha valaki általánosít, akkor hazudik.
Az általánosító kijelentések szinte sohasem épeszúek.
Ez a kérdezőre is igaz.
Igénytelenek a magyar nők?
Miféle hülye kérdés ez?
2-s és 3-s visszakérdezése ezért nagyon épeszű.
5/33 anonim válasza:
Belenéztem a videóba, emberünk nem tudom, hogy honnét vonta le ezeket a következtetéseket, és még mindig, miért általánosít, minden magyar nőre nézve.
6/33 Szándékos Bendegúz válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy már eleve az járt a fejében, hogy leértékeli a magyar nőket.
Úgy látszik ehhez a törekvéshez keres " bizonyítékokat".
7/33 anonim válasza:
Egyébként igaza van, sokszor mondtam már ezt én is! A munkahelyemen is kuva sok igénytelen férfi van (de tényleg, ápolatlanok, büdös a szájuk, zsíros a hajuk, finganak, nem mosnak kezet wc után, stb). És kb. mindnek van nője. Ergo a nők igénytelenek.
8/33 anonim válasza:
Fején találta a szöget. A funkcionális analfabétáknak akik nem tudnak értelmezni egy pár másodperces videót had segítsek: férfiakról beszélt, nem a nőkről
9/33 anonim válasza:
A videóban azt mondja, hogy gyakorlatilag mindkét nem igénytelen Magyarországon. Ugye a pasik alapból igénytelenek, a nők meg azért, mert ilyen igénytelen pasikkal összejönnek.
10/33 anonim válasza:
A videóban egyértelmüen azt állítja az illetö, hogy Magyarországon a nők is meg a férfiak is igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!