13/19 A kérdező kommentje:
Aki bedobná otthon a kukába, az dobja le inkább az utcán a földre.
okt. 14. 23:51
14/19 anonim válasza:
azt se viszem vissza, amit kiittam, megy a kukába.
franc fog 50 forintosokért csövest játszani.
15/19 anonim válasza:
14. Teged a Mohu nagyon szeret, abban biztos lehetsz. Abban biztak, hogy az emberek nagyreszenek ilyen lesz a hozzaallasa, de ugy tunik eddig hogy rabactak..
16/19 anonim válasza:
Szemetelés is bűncselekménynek számít
17/19 anonim válasza:
Nem. Sosem láttam még a földön.
Mindig felszedik a ciguk
18/19 anonim válasza:
Németben éhes egyetemistaként igen, de ott jobban meg van ennek a kultúrája. Rendszerint a kukák/megállók mellett szépen felsorakozva teszi őket a nép, így később reggel a gyűjtögetők képesek begyűjteni őket anélkül hogy rendetlenséget okoznának a kukázással.
19/19 anonim válasza:
Nem szorulok rá, én ledobni szoktam, ha már nem kell de előtte jól összenyomom, hogy dolgozzon már meg azért az 50 pénzért aki vissza akarja váltani nehogymár csak úgy fölvegye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!