Mit tudok kezdeni azzal, ha frusztrál, ha egyetemisták,vagy frissen végzettek magáznak?
31 éves vagyok, és úgy érzem, hogy "itt a vég" amikor pl bemegyek valami MediaMarkt-ba vagy valami boltba és tegezés helyett még a 25-26 éves kövér ügyfélszolgálatos csávó is magáz
Ez azért lehet mert szottyadt öregember kinézetem van
Az a baj, hogy annál jobban amennyire figyelek magamra nem tudnék, tehát mindent megteszek, hogy a lehető legjobban nézzek ki, de úgy érzem nem elég, és a genetika mindent visz, hiába csinálok bármit
31F
Kövér= kevésbé figyel magára, el van a dolgokkal, nem érdekli
Edzett= figyel magára, hogy mit eszik, mikor eszik, hogyan alszik stb
de bármit teszek nem segítenek , úgy érzem
Szokd meg. Nem nézhetsz ki örökké 20 évesként, tökmindegy hogy mit csinálsz. Annál meg nincs cikibb amikor a 30asok,ne adj isten 40esek görcsösen kapaszkodnak a fiatalabb korukba. Na AZ a vég...
Felfoghatod úgy is, hogy "még jó hogy magázol taknyos kölyök, add is meg a tiszteletet", aztán mész tovább a dolgodra.
6:
Nem beteg, te éltél vmi kavics alatt ezidáig, úgy tűnik. Vagy csak ennyire karót nyelt vagy.
Egy rakás helyet tudnák mondani a mérnöki irodánktól a fogorvosi rendelőig, ahol tegeződtünk elsőre, pedig 30 felett vagyok. A szemközti boltban és alapvetően mindenkit tegeznek kb. 45 éves korig.
Kérdező, nyilván ez bizonyos kor felett általában magázni fognak, de te ahhoz még fiatal vagy, hiszen én idősebb vagyok nálad (bár azt mondják, kevesebbnek nézek ki), de majdnem mindenhol kapásból tegeznek.
Nem tudom, mennyire genetika, de edzek, mozgok is, meg odafigyelek a kajára általában.
Szóval ha téged ez zavar, azért tehetsz ellene.
7-es
"Nem tudom, mennyire genetika, de edzek, mozgok is, meg odafigyelek a kajára általában."
Ez a kbaszott frusztráló, hogy egész életemben én voltam azt akit mindenhonnan picecáztak mert mindenre figyeltem, hogy mikor mit eszem, meg egész életemben sportoltam
És mégis úgy érzem, hogy nem ért semmit... pl szakállal együtt, totál idősebbnek tűnök
borotválkozva, igen úgy többen magáznak
Szerintem a magázódás az alapból karót nyeltség, nem tudom ezt másképp mondani, de amikor valaki magáz.. kicsit mindig traumatizál, nem tudom ezt, hogyan fogjam fel másként
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!