Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudok kezdeni azzal, ha...

Mit tudok kezdeni azzal, ha frusztrál, ha egyetemisták,vagy frissen végzettek magáznak?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, és úgy érzem, hogy "itt a vég" amikor pl bemegyek valami MediaMarkt-ba vagy valami boltba és tegezés helyett még a 25-26 éves kövér ügyfélszolgálatos csávó is magáz

Ez azért lehet mert szottyadt öregember kinézetem van

Az a baj, hogy annál jobban amennyire figyelek magamra nem tudnék, tehát mindent megteszek, hogy a lehető legjobban nézzek ki, de úgy érzem nem elég, és a genetika mindent visz, hiába csinálok bármit

31F

okt. 14. 10:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

5-ös

oké, de rengeteg 40 még 50-es csávó van a világban szerete eloszlatva aki hihetetlenül jól néz ki, pl Tom Cruise 50 évesen 35-nek nézett ki kb

vagy Chuando Tan aki 60 évesen 32-nek néz ki.. jó, ő ázsiai, de akkor is

Vagy van egy holland csávó aki, lehet, hogy a haja miatt, de tényleg fiatalanak tűnik

Miért lenne gond az, ha valaki figyel erre, és fontos neki?

A gond az, hogy ha nincs eredménye annak amit csinálsz mert túl sok a stressz az életedben és szarul alszol, egyedül érzed magad, és minden egyre szarabb lesz :(

okt. 14. 12:05
 12/21 anonim ***** válasza:
6-os manapság már egyáltalán nem általános a magázódás még felnőtt korban sem, például nehezen tudom elképzelni azt, hogy a huszonéves lány magázódva szólítja meg a vele egyidős fagylaltárus vagy divatboltos eladót, mint ahogy az sem valószínű, hogy a játszótéren egymást nem ismerő, de ott találkozó fiatal anyukák és apukák magázódnának egymással. Inkább az van amit a 8-as ír, hogy ott munkahelyi előírás lehet. Hogy elkeserítsek sok embert, én 40-es férfi vagyok, de az ismeretlen kortársaimmal is, meg a tőlem fiatalabbakkal is minden további nélkül tegeződöm, eddig még senki nem kérte ki magának. Pedig milyen rohadék dolog ez a 2020-as években! Lazítsunk már, haladjunk már kicsit jobban a korral emberek...
okt. 14. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Ennek semmi köze a korhoz. Idegenekkel, pláne hivatalos/munkahelyen NEM tegeződünk, mert nem őriztünk együtt libát.

Én 25 éves vagyok, de engem meg az idegesít fel, ha vadidegenek letegeznek, pláne egy boltban, ahol a dolgozóknak elvileg be kellene tartania az udvariasság szabályait, tisztelettel fordulni a vevőkhöz stb.

#12 Tipikusan az ilyen 40-es férfiak akarnak mindenáron tegeződni, de ne aggódj, nem azért nem “kérjük ki magunknak”, mert rendben van, hanem mert már rég elkönyveltünk egy neveletlen prolinak, aki nagyon szeretné valami laza fiatalnak érezni magát, aki úgy beszélhet bárkivel, mint a haverjaival.

okt. 14. 16:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát 13-as te tényleg karót nyeltél. NEM NEM NEM szabad semmilyen körülmények között tegeződni - mert neked nem tetszik, te ezt eldöntötted, tán kéne rá egy jogszabály is. Esetleg a szórakozóhelyeken is "Elnézést öntől drága hölgyem" dukálna, nem pedig a snassz "Bocsi, ne haragudj", ha nekiütődsz valakinek vagy rálépsz a lábára. Jól van, te így látod, de azért nehogy nagyon felmenjen nálad a pumpa, ha mégis a inkább a pertut preferálják - szerintem 2024-ben nagyon is helyesen. Amúgy is kétlem hogy pl. a te kortársaid többsége magázódna egymással ismeretlenül. Mondom mindezt úgy, hogy nem száműzném a magázódást, sőt legtöbb esetben használom - az alkalomhoz illően. A 70 éves virágos néninek igen. A 60 éves cipész bácsinak igen. Míg az általában fiatal pizzafutárral eszembe sem jutna magázódni. Mint ahogy például elektronikai üzletek fiatal eladóival sem. Na mekkora paraszt vagyok, ugye?
okt. 14. 16:38
 15/21 anonim ***** válasza:

14:

7-es vagyok.

A másik magázódós válaszoló nem tudom, hány éves, de azon elég meglepő, h te 25.

Ezt hogy kell elképzelni, h minden idegent magáztok?

Pl. nyáron bementem a szomszéd város kisboltjába, és kb. 22 éves eladólány sziával köszönt, nyilván én is tegeztem. Akkor te jó napottal köszöntél volna vissza ?:D

Már ne haragudj, de inkább azon kéne elgondolkodnod, mitől van ennyire merev és frusztrált 25 évesen, h úgy írsz, mint vmi besavanyodott proli nyanya vmi lakótelepről.

okt. 14. 17:40
 16/21 anonim ***** válasza:

15-ös, szerintem nem nekem, hanem a 13-asnak írtad ezt.

14-es és 12-es voltam.

okt. 14. 18:27
 17/21 A kérdező kommentje:
13. HÁNY ÉVES ÖN?????????
okt. 14. 18:49
 18/21 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, igen bocs, a 13-asnak szántam, és most látom, hogy véletlenül eddig tegeztem Önöket! Elnézést!
okt. 14. 19:31
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as engem nyugodtan, bármikor. Élőben is, noha 40 éves vagyok nem 25, de mint tudjuk az életkor SEMMIT!! nem számít :D

16-os voltam

okt. 14. 19:36
 20/21 A kérdező kommentje:
age is just a number
okt. 15. 11:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!