Mit tudok kezdeni azzal, ha frusztrál, ha egyetemisták,vagy frissen végzettek magáznak?
31 éves vagyok, és úgy érzem, hogy "itt a vég" amikor pl bemegyek valami MediaMarkt-ba vagy valami boltba és tegezés helyett még a 25-26 éves kövér ügyfélszolgálatos csávó is magáz
Ez azért lehet mert szottyadt öregember kinézetem van
Az a baj, hogy annál jobban amennyire figyelek magamra nem tudnék, tehát mindent megteszek, hogy a lehető legjobban nézzek ki, de úgy érzem nem elég, és a genetika mindent visz, hiába csinálok bármit
31F
5-ös
oké, de rengeteg 40 még 50-es csávó van a világban szerete eloszlatva aki hihetetlenül jól néz ki, pl Tom Cruise 50 évesen 35-nek nézett ki kb
vagy Chuando Tan aki 60 évesen 32-nek néz ki.. jó, ő ázsiai, de akkor is
Vagy van egy holland csávó aki, lehet, hogy a haja miatt, de tényleg fiatalanak tűnik
Miért lenne gond az, ha valaki figyel erre, és fontos neki?
A gond az, hogy ha nincs eredménye annak amit csinálsz mert túl sok a stressz az életedben és szarul alszol, egyedül érzed magad, és minden egyre szarabb lesz :(
Ennek semmi köze a korhoz. Idegenekkel, pláne hivatalos/munkahelyen NEM tegeződünk, mert nem őriztünk együtt libát.
Én 25 éves vagyok, de engem meg az idegesít fel, ha vadidegenek letegeznek, pláne egy boltban, ahol a dolgozóknak elvileg be kellene tartania az udvariasság szabályait, tisztelettel fordulni a vevőkhöz stb.
#12 Tipikusan az ilyen 40-es férfiak akarnak mindenáron tegeződni, de ne aggódj, nem azért nem “kérjük ki magunknak”, mert rendben van, hanem mert már rég elkönyveltünk egy neveletlen prolinak, aki nagyon szeretné valami laza fiatalnak érezni magát, aki úgy beszélhet bárkivel, mint a haverjaival.
14:
7-es vagyok.
A másik magázódós válaszoló nem tudom, hány éves, de azon elég meglepő, h te 25.
Ezt hogy kell elképzelni, h minden idegent magáztok?
Pl. nyáron bementem a szomszéd város kisboltjába, és kb. 22 éves eladólány sziával köszönt, nyilván én is tegeztem. Akkor te jó napottal köszöntél volna vissza ?:D
Már ne haragudj, de inkább azon kéne elgondolkodnod, mitől van ennyire merev és frusztrált 25 évesen, h úgy írsz, mint vmi besavanyodott proli nyanya vmi lakótelepről.
15-ös, szerintem nem nekem, hanem a 13-asnak írtad ezt.
14-es és 12-es voltam.
18-as engem nyugodtan, bármikor. Élőben is, noha 40 éves vagyok nem 25, de mint tudjuk az életkor SEMMIT!! nem számít :D
16-os voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!