Miert helyzezem masokat eloterbe es magam hatrebb ha problemarol van szo?
Ha segiteni kell akkor van,hogy a sajat karomra teszem azt.
Ha barkinek problemaja van fontosabb mint az en problemam amit meg kellene oldanom,inkabb masnak segitek elobb.
Miert vagy mibol adodik ez a hozzaallas? Eddig ez normalisnak tunt,eszre sem vettem,hogy igy gondolkozok (tudatosan nem allt ossze a kpe a fejembe, mert ez volt a termeszetes). Volt egy beszelgetesem egy kozeli ismerosommel aki ravilagitott erre. Erdekelne,hogy mas is van/volt e ilyen helyzetbe. HOgy kezelte vagy megmaradt ilyennek?
Ez eleg nehez... eletem resze volt amiota emlekszem.
Belatom,hogy kellemetlen. Pl. inkabb lenullazom a szamlam,hogy valakinek vegyek valamit,hogy ezzel oromet okozzak neki,es utana nincs egy petákom sem a visszalevo 2 hetben fizetesig. Ez ritka eset,de volt mar ra pelda 1x 1x hogy tul sokat koltottem. De olyan is volt,hogy azert szakitottam egy lannyal mert a masik lany olyan maganyos volt es megsajnaltam. Volt kozeledes is persze,de alapvetoan igy indult,hogy jajj baj van a szamitogeppel, gyere at es nezd meg. Aztan beszelgetes stb es mukodott a kemia,de en akkor kapcsoaltban voltam (epp nem jo idoszakban). Kicsit elkalandoztam. Azota azert tanultam ezekbol az esetekbol, Nincs tulkoltekezes meg csaj valasztas ez alapjan. De a barataim,ismeroseim kozott mindig olyan emberek voltak akik valami modon "serultek" raszorulok valamilyen modon a segitsegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!