Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg hülye lennék?Lehet...

Gandalf16x16 kérdése:

Tényleg hülye lennék?Lehet ezen még segíteni?

Figyelt kérdés
De ha fel ismertem a problémát az már haladás ugye?Gyereklelkűség későnérés videojátékok hanyag szülők és én a tanulás rovásárs ment 14 éves koromtól es a szüleim hagyták mert ők sem éles pengék, nem úgy jött ki a lépés nekem meg nem volt más aki elmondja így hanyagságból ez lett 21 Fiú.Mindenki azt mondogatja, hogyan lehet valaki ilyen hülye.Ha sok helyzetben van ilyen, akár boltba megyek, orvosi rendelőben.... megyek az utcán mindenki üresfejűnek titulál ahogy rám néznek.Valami van a tekintetemmel vagy a mozgasformámmal esetleg a viselkedésemben vesznek észre valamit (lehet állatias?)? Műveletlen és tanulatlan vagyok azt tudom, nincs meg az általános tudás amivel rendelkeznem kéne a koromhoz képest mert nem vagyok tisztában a világ dolgaival nem értek semmihez.Gyárban dolgozom 3 éve.Nagyon sokat bambulok mivel monoton a munkám és nem beszélgetek az emberekkel.Nagyon nem vagyok szociális így könnyen kifigurázhatnak, fiatalabb koromban is csöndes visszahúzódó voltam (saját képzeletvilágomban élve nagyon sok időt videojátékoztam ez a tanulás kárára ment)Nem vagyok jó ember ismerő csak megfigyelek és hallgatok.Néz rám mind hogy valami nincs rendben velem és mondják hogy az apja hibája és nem tanított meg dolgokra és ilyen eszetlen a gyerek, bamba, hülye, üresfejű.Azon töprengek, hogy le maradtam értelmileg, de nagyon, és buta vagyok.Lehet ez gyereklelkűség, hiszékenység, hanyagság, vagy tényleg hülyeség?Az meg, hogy "az apja hibája" ezt veszem észre rajta hogy ő is ilyen csak nem úgy érződik mivel tapasztaltabb és idősebb de ő észre sem veszi 8 osztálya alig van meg mivel olyan élethelyzetben volt akkor, hogy dolgoznia kellett.Lehet még ezzel valamit kezdeni?Akárki rám néz és előjön egy kérdés az a válasz rá, hogy "Mert hülye".Lehet ez tanulatlanság csak?Az agyam mint egy szivacs ha érdekel a téma és oda figyelek.Munka mellett szakmát is szereztem.Szóval a tanulás megy magam tempójában, ha ráveszem magam.Le maradtam értelmileg?Hogyan hozhatom elfogadható szintre magam?

okt. 13. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenki hülye, csak titkolják.
dec. 16. 00:12
 12/13 Senior Séf ***** válasza:

"hanyag szülők és én a tanulás rovásárs ment 14 éves koromtól es a szüleim hagyták "

Csupa mutogatásból áll a kérdésed. Nőj fel.

dec. 17. 18:13
 13/13 Senior Séf ***** válasza:

"Gyereklelkűség későnérés videojátékok hanyag szülők és én a tanulás rovásárs ment 14 éves koromtól es a szüleim hagyták mert ők sem éles pengék, nem úgy jött ki a lépés nekem meg nem volt más aki elmondja így hanyagságból ez lett"

21 évesen ideje leszokni a mutogatásról. Ez a te életed! Te vagy érte felelős.

dec. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!