Ennyire hülye lennék?
Figyelt kérdés
Hiányoztam elég sokat a betegeskedés miatt gimiből, ez idő alatt teljesen új anyagot vettek matekból már. Megnéztem már minden videót neten, de még így sem értem a matekot. Számológéppel sem megy xD Alapból nem vagyok jó matekos, de 3-as össze szokott jönni.2021. nov. 28. 17:50
2/9 anonim válasza:
Mit nem ertesz? Ird ide ki konkretan!
3/9 anonim válasza:
Mi a kérdés? Mit nem értesz konkrétan?
4/9 A kérdező kommentje:
Mióta elkezdődött az év semmit, 11 osztályos anyag. szinusz koszinusz, ilyesmik, megnéztem utána mik jönnek, hát azokból sem értek semmit.
2021. nov. 28. 18:02
5/9 anonim válasza:
A lényeg hogy a színusz meg a koszinusz így hullámzik, van valami összefüggése a pível meg a körrel de azokat csak az experteknek kell tudni, ha feleltek akkor mozgasd a kezed úgy mint egy kígyó és táncolj kicsit nekem ezt el szokták fogadni, írásban meg rajzolsz kígyókat meg leírsz röviden valami kapcsolódó bibliai történetet pl. Mózes 1:3 és rádobja a kettest a tanár.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem. Rádobja az egyest esetleg.
2021. nov. 28. 22:26
7/9 anonim válasza:
Jó, akkor kezdjük a szögfüggvényekkel. Először nézd meg ezt a videót: [link] Ha nem értesz valamit, kérdezz, segítek.
8/9 anonim válasza:
Én sem értettem soha a matekot, még ha bejártam se, nem még ha hiányoztam. Mondjuk a tanár direkt úgy is tartotta az órákat, hogy nem magyarázott, hanem 1-2 példát felírt, aztán dolgozat. Nem is véletlen az, hogy 16-an megbuktak a végén 28 főből, pedig nem kisegítő szintű gyűjtő iskolába jártam, hanem egy átlagos gimibe.
Mindegy, tervezem letenni belőle újra az érettségit, mert nagyon szánalmas lett. 😂
9/9 anonim válasza:
1, Erre születni kell , adottsag kérdése 2, a reál tanitási modszere nulla , leadja az anyagot ezt a diak bemagolja visszhangként 3, a közoktatás engedelmes polgárokat hoz létre , a tananyag 70% elavult értelmetlen ganaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!