Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek én férfigyűlölő...

Szerintetek én férfigyűlölő vagyok? úgy gondolom hogy mindegyikük negcsalós agresszív és a szexben is, meg állatmódjára dugnak és már úgy vagyok ezzel mind mocskok

Figyelt kérdés
okt. 13. 13:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na látod nincs ilyen ahogy már lassan a nő társaim között sem
okt. 13. 18:19
 12/21 A kérdező kommentje:
Viszont a bdsm az már agressziónak számít
okt. 13. 18:21
 13/21 he84 ***** válasza:
De igenis van normális férfi, itt írtam le kérdező és páran előttem mások is leírták a maguk részéről. Ha meg ennyire nem hiszel másoknak (ami szomprú és fura, gondolom akkor szerinted minden ember hazug, csak vigyázz, mert akkor te is, mert te is ember vagy), akkor minek írsz ki bármit is, ami megcáfolható és az ellenkezője is igaz? De ha szerinted már köztünk nők között is nincs, vagy túl kevés a normális, akkor rossz emberek között vagy. Találj másik jobb társaságot és ne bélyegezz meg minden embert rossznak és általánosítva csak amiatt, mert te rosszat tapasztaltál.
okt. 13. 19:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Te írtad hogy hevesek is vagytok, én ezt erre írtam.
okt. 13. 19:19
 15/21 he84 ***** válasza:
Értem. De túl tömören írtál, nem mondtad, hogy azon belül mire étetted, ezért nyilván azt hittem, hogy az egészre írtad. Mint mondtam, az a hevesesség semmiképp nem durva, nincs benne semmi szadizmus, se fojtogatás, se semmi ilyesmi, csak simán kicsivel vadabb, gyorsabb tempójú az amúgy is jó szex. És ez mindig kölcsönös valóban, nem egyoldalú. És nincs egyikünknek se semmilyen vad fétise se, tudjuk lazán is kezelni. És ez a kicsit heves csak ritkán van, tehát nem ez a gyakori. A mértékletes, fétismentes enyhe hevességet meg ne ítéld el, ha netán ez is baj kérdező, főleg hogy nem okoz nekünk semmilyen fizikai és lelki kárt se, na meg kölcsönös is.
okt. 13. 19:33
 16/21 A kérdező kommentje:
De semmi gyengédség benne pont az ilyen nők miatt
okt. 13. 19:35
 17/21 he84 ***** válasza:
Miféle nők miatt? Talán rám célzol? Mert én nem vagyok durva nő, ha netán ezt hinnéd. Arra kérlek, hogy jobban, figyelmesebben olvasd el, amiket írtam és ne mondj olyat másokra, ami nem igaz, főleg ha már leírta mindazt amit. Ott írtam, hogy legtöbbször gyengéd, normál tempó van és mindig csakis kölcsönös odafigyeléssel, gyengédséggel vegyítve. A ritka kicsi hevesség nem veszi el a gyengédséget, sem az odafigyelést. Se én, se ő nem kényszerítjük egymást semmi durvára és a ritka hevesség kölcsönösen jön magától, olyankor is odafigyelve a másikra. Remélem most már megfelelően megérted, amit leírtam.
okt. 13. 19:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Számomra a gyengéd a lassú mivel ezt is jelenti
okt. 13. 19:55
 19/21 he84 ***** válasza:
A kérdéseimte nem válaszoltál. És nem, a gyengéd nem csak lassú lehet. De mint mondtam, a hevesség nem csak rossz lehet stb. Részemről ennyi, elmondtam mindent!
okt. 13. 20:06
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjátok. Ez a nő gyogyós... Azért nem találsz rendes pasit, mert te magad is fogyatékos vagy.
okt. 13. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!