Szerintetek én férfigyűlölő vagyok? úgy gondolom hogy mindegyikük negcsalós agresszív és a szexben is, meg állatmódjára dugnak és már úgy vagyok ezzel mind mocskok
Figyelt kérdés
okt. 13. 13:17
1/21 anonim válasza:
Nem, aranyos lány lehetsz.
Írtam privátban :)
2/21 anonim válasza:
Imádom az Amazónokat. 😍 Ha gondolod írj. Szingli férfiú vagyok. 😘
3/21 anonim válasza:
En nem ilyen vagyok . Sok más férfi sem ilyen. Lehet, hogy te választottál rosszul
4/21 anonim válasza:
A woke átmosta a női naív agyadat, ennyi.
6/21 anonim válasza:
Elég nagy baj lehet veled, ha csak ilyen partnereket szedtél össze. Kiindulva a páromból és más férfi barátaimból, nem ilyen az összes férfi. Vannak ilyenek is, meg normálisak is.
7/21 anonim válasza:
Nem mindegyikünk ilyen.Kérdés,hogy a normálisakat mennyire tudod értékelni? Mert utóbbiak sok nőt nem hoznak lázba.
8/21 anonim válasza:
Az exeidben egy közös pont van: te.
Hacsak nem apád adott el kecskéért, akkor te választasz sorozatosan ugyan úgy rossz embert. Sokan nem látják be, pedig egyszerű.
9/21 anonim válasza:
Mondjuk én valóban szeretem keményen megdugni a nőket. A takaró alatt misszionárius pózban lötyögni nem az én műfajom. Panasz nem volt még...
10/21 he84 válasza:
Hát kérdező, akkor rossz férfi(aka)t találtál. Az én barátom egy rendes, normális férfi, nagyon jószívű, őszinte, odaadó és empatikus is. A szexben semmiképp nem agresszív, nem vadállat és soha nem csalt meg, már 5 éve vele vagyok. A szexben mindig közösen döntünk, gyengéd általában, csak ritkán csináljuk hevesebben, főleg ha épp extrémen jobban beindultunk akármilyen okból. És nem, ez nem keverendő össze a vadállat agresszívval, annál jóval enyhébb és nem egyoldalú. Az a baj, hogy nagyon általánosítasz, amit nem kéne. Remélhetőleg majd valamikor találsz egy normális férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!