A modern életben az embernek tulajdonképpen nincs szüksége társra?
Figyelt kérdés
Most ha úgy nézzük gazdasági értelemben teljesen függetlenné váltunk egymástól. Felnövök, elvégzek egy egyetemet, elhelyezkedek egy jó cégnél, gyűjtöm az élményeket, utazás, szórakozás, autó, telefon, befektetem a pénzt valami jövedelmező alapokba, hogy legyen tartalékom, öregkoromra bevonulok a nyugdíjasotthonba, ahol kényelmesen el leszek és kész, ezzel el is telt az élet.okt. 13. 11:05
21/23 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretek utazni és főleg mióta covid sincs, azóta elég sok helyre eljutottam barátokkal. Bár én férfi vagyok, de sokszor félek ettől, hogy nem marad időm hobbikra, ha lesz gyerekem, de igazából hozzáállás kérdése is, ha valami igazán fontos, akkor megoldod valahogy. Nagyszülőket is be lehet vonni néha vagy alkalmanként bébiszittert fogadni, semmi ciki nincs ebben, nem lesz rossz szülő azért valaki. Lényeg, hogy akivel megházasodsz, azzal egyezzenek az ilyen irányú elképzelések.
dec. 10. 16:44
22/23 anonim válasza:
Csak te tudod, mit, mikor és hogyan szeretnél.
Én tudom, hogy megházasodni nem szeretnék, de normális párkapcsolatot igen, gyereket nem, utazni igen. Reményem már nincs párkapcsolati téren, de utazni ettől még tudok. 😀
Olyan egyszerű ám amúgy, minden tőled függ!!!
23/23 anonim válasza:
Sem a házasság, a gyerekvállalás meg pláne nem kötelező sztenderd a mai világban és a társat sem zárják ki. Nem azért házasodsz valakivel, hogy a gyerekednek anyja/apja legyen, hanem mert vele akarsz élni. De utóbbihoz nem kell összeházasodni feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!