Mely hobbikat részesítitek előnyben, és mi az oka?
Mindhármat szeretem, mindig az aktuális helytől / időtől / kedvtől függ hogy épp melyik a legjobb.
Ha mindenáron muszáj lenne rangsorolnom, akkor talán olvasás a legjobban, utána filmek, utána videojáték.
1. Olvasás; megy magával ragadó történet nagy hatással tud rám lenni, szeretek egyre inkább, fokozatosan elmerülni a történetben, amíg el nem jutok a végére, ami sokszor szinte egy katarzispont. Illetve én is foglalkozok írással, így nálam van egy tanuló jellege is a dolognak.
2. Film-, és sorozatnézés; az indoklás tulajdonképpen ugyanaz, mint az előzőnél, csak egy fokkal kisebb mértékben.
3. Videójátékozás; mert bár ebben is megvan a történeti vonal, ami lehet érdekes, nem nekem való maga a videójátékozás. A merítés is itt a legkisebb.
Előbbi kettőt szinte napi rendszerességgel csinálom, míg a harmadikat szinte soha.
Túra, úszás, bicaj
De nem vetem meg a bulikat, gamelést, filmezést se... nameg foci, f1.
Persze a legnagyobb hobbija manapság úgyis mindenkinek a tiktok és az instareels...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!