Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely hobbikat részesítitek...

Mely hobbikat részesítitek előnyben, és mi az oka?

Figyelt kérdés
Videójátékozás, olvasás, sorozat vagy film nézés?

okt. 11. 10:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Festek és rajzolok, azért, mert gyerekkorom óta szeretem.
okt. 11. 10:45
 2/22 A kérdező kommentje:
Értem. De most ezt a 3 dolgot kellene rangsorolni, okkal megindokolva. :)
okt. 11. 11:03
 3/22 anonim ***** válasza:

Mindhármat szeretem, mindig az aktuális helytől / időtől / kedvtől függ hogy épp melyik a legjobb.

Ha mindenáron muszáj lenne rangsorolnom, akkor talán olvasás a legjobban, utána filmek, utána videojáték.

okt. 11. 11:14
 4/22 anonim ***** válasza:

1. Olvasás; megy magával ragadó történet nagy hatással tud rám lenni, szeretek egyre inkább, fokozatosan elmerülni a történetben, amíg el nem jutok a végére, ami sokszor szinte egy katarzispont. Illetve én is foglalkozok írással, így nálam van egy tanuló jellege is a dolognak.

2. Film-, és sorozatnézés; az indoklás tulajdonképpen ugyanaz, mint az előzőnél, csak egy fokkal kisebb mértékben.

3. Videójátékozás; mert bár ebben is megvan a történeti vonal, ami lehet érdekes, nem nekem való maga a videójátékozás. A merítés is itt a legkisebb.

Előbbi kettőt szinte napi rendszerességgel csinálom, míg a harmadikat szinte soha.

okt. 11. 11:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Játék, film, sorozat, olvasás
okt. 11. 11:49
 6/22 anonim ***** válasza:

Túra, úszás, bicaj

De nem vetem meg a bulikat, gamelést, filmezést se... nameg foci, f1.

Persze a legnagyobb hobbija manapság úgyis mindenkinek a tiktok és az instareels...

okt. 11. 12:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
2: nem.kell. ez egy fórum. Azt írok, amot akarok, nem ami neked tetszik.
okt. 11. 12:34
 8/22 Metionin ***** válasza:
Olvasás. Filmet ritkán nézek, videójátékozni nem szoktam.
okt. 11. 12:35
 9/22 anonim ***** válasza:
A videójáték kivételével bármelyiket jöhet. Valahogy engem a játékok sosem kötöttek le.
okt. 11. 13:32
 10/22 anonim ***** válasza:
Olvasni, videojátékozni nem szoktam, filmezni viszont elég gyakran, szinte minden nap.
okt. 11. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!