Uraim, Önök mely hölgyeket részesítik előnyben, a butákat vagy az okosakat?
A buta noket, ha csak egy kicsit megyek bele a C450 enzimekbe. Meg a statisztikaba elmagyarazom konyhanyelven mi az a regresszio meg szignifikancia.
2 koncepcio es masnap reggel egyutt ebredunk. Igy van 4 gyerekem es egy boldog buta asszonyom.
Uram. A butákat, mert ahogy a feminácik mondanák: szeretem, ha megvezethetőek, utálom az önálló gondolatra képes nőket, sőt, tőlük félek is. Ha buta, akkor azt teszi amit mondok, ezért lehetek lusta, csicskáztathatom, ő pedig mivel hülye, és befolyásolható, azt teszi amit mondok.
Félretéve a szerepet ami sok nő fejében él a férfiak gondolkodásáról...
Nyilván minél értelmesebb, okosabb, bölcsebb, annál jobb. Szerencsére a párom a legilyenebb, akivel valaha találkoztam.
Találkoztam értelmessel, bugyutábbal is, de nem ez a fő meghatározó nálam.
A rosszindulatú, sértődős, nárcisztikus, kötekedő nőktől vagyok rosszul.
Nyilván minél értelmesebb, okosabb, bölcsebb, annál jobb.
hat... lehet kapcsolatteren (sem feltetlen) nem igy van, de mar volt melohelyen PhD-sok olyan sikhulyek voltak IT-ban, hogy kimondani nem lehet es nekem meg gyakornokkent kellett javitanom oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!