Lebuktatnátok-e a kollégátokat a felesége előtt válaszként a sok szemétség miatt,amit ellenetek tesz?
Figyelt kérdés
Adott egy munkahely, ahol négyen dolgozunk egy csoportban.Az egyik kolléga 35 éves, bunkó,tuskó,nárcisztikus,szemétkedő,beszólogató,elviselhetetlen fazon.Mi,azaz a többiek 45-50 közöttiek vagyunk. Mióta kinevezték helyettes vezetőnek,azóta még durvábban.Sajnos minden nap el kell viselnünk a szemétkedéseit.Viszont tudom,hogy a felesége mellett,aki 4 hónapja szült,van már másfél éve egy fiatal barátnőcskéje,akinek az albérletét ő fizeti.Szinte minden nap megy hozzá d..ni. Ti lebuktatnátok,hogy kapjon már az élettől egy pofont? Fizetne szép is tartásdíjat, mert a nagyobbik gyerek meg fogyatékos,az asszony otthon van vele.okt. 10. 21:41
21/26 anonim válasza:
Elég volt már ebből az istenes trollból, aki odakakálja a hülyeségét minden kérdés alá. Ne csodálkozz hogy törölve lettek, minden válaszod jelentve lesz amíg a modok meg nem unják és tiltanak.
23/26 anonim válasza:
Mi a probléma azzal, amit írtam? Az mért lenne jobb, ha arra lenne bíztatva, hogy tegyen tönkre másokat? A békével, az elfogadással, a keresztény gondolkodással, ami azt mondja, hogy ne bántson senkit, azzal mi a baj?
24/26 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a munkahelyi helyzet. Vagyunk 4-en, abból 1 ember egy utolsó féreg, csak ő szerencsére nincs vezető pozícióban. Tedd tönkre a szemetet! Én ha lehetőségem lenne, még a féket is elvágnám a kocsijában a szemét kollégámnak, menjen fel a fára a tragacsával együtt.
25/26 anonim válasza:
Inkább az adott személlyel beszéld ezt meg. Semmiképp se tedd tönkre a kapcsolatát.
26/26 A kérdező kommentje:
24! Igen, ez is egy utolsó féreg.Nagyon elegem van belőle.Ma az egyik kollégám szidta nekem,kiidegeli őt is,de a szemébe sose mondaná, mert nem akar vele nézeteltérést.Szörnyű.Ha szabadságon van a féreg,akkor jó a hangulat.Ha bent van, akkor kegyetlen rossz. Annak örülnénk ha történne vele valami. Találna egy másik munkahelyet vagy kitennék.
nov. 20. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!