Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Suzukiban betanuló vagyok, és aki betanít engem nagyon bunkó velem. Szoktak jönni trénerek, akik mindennap jönnek, és megkérdezik minden rendben van? Nem merem elmondani a véleményem, félek kirúgnak2023. febr. 10. 23:56
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, azért nem rúgnak ki senkit, mert elmondják a véleményüket, persze ha rosszul fogalmazol vagy rossz a hangsúly, akkor unszimpatikussá válhatsz. Ha nem állsz ki magadért, akkor mindig is bunkózni fognak veled, nem csak ők, minden munkahelyen van 1-2 fasz vagy liba, akik azt hiszik, hogy ők szarták a spanyolviaszt.
2/3 anonim válasza:
A feladatod az, hogy betanulj, nem mások minősítése.
3/3 anonim válasza:
Igen,sajnos az a helyzet amit az utolsó ír.Ha panaszkodsz a kollégádra,az őket nem igazán fogja érdekelni.Okosnak kell lenned,és kiállnod magadért.Nem egy ilyen kollégán vagyok túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!