A rajzolás, mint hobbi segíthet abban, hogy kézügyessebb legyek? Hogy lehet fejleszteni a rajzolási képességet?
Mindenben amiben fejlődni akarsz, gyakorolni kell, a rajzolás ugyanilyen. Senki nem úgy születik, hogy profi benne, még ha gyorsabban is fejlődik vagy van alapvető tehetsége.
Vannak gyakorlatok, trükkök, tippek, technikák, amiket lehet tanulni, próbálgatni, folyamatosan javítani. Tehát úgy fejlődsz, hogy minél többet csinálod.
2-es, most már így teljes érthető, hogy miért voltam olyan rossz rajzból és miért vagyok ilyen ügyetlen.
Köszi!
Teljesen jó. Hajrá!
A rajzhoz senki nem ért ‘alapból’. Aki ügyesebb, az valószínűleg régóta csinálja.
Én voltam jobb agyféltekés rajztanfolyamon, de… Nagyon gyorsan kellett befejezni a rajzokat, utólag nem is maradt meg semmi, amit az oktató mondott. Nem éreztem, hogy különösebben hasznos lett volna.
A rendszeres, mindennapos gyakorlás, rajzos könyvek olvasása, rajz szakkör, különórák jó tanárral..nekem ezek váltak be.
Köszi a válaszokat!
Igazából nem annyira rajzolni szeretnék jobban megtanulni, hanem azt szeretném, hogy a rajzolás által fejlődjön - ahogy a 2-es írta - a finommotorikai késségem (főként), a megfigyelő képességem, a térlátásom stb.
A rajzolás csak egy eszköz, hogy fejlődjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!