Lebuktatnátok-e a kollégátokat a felesége előtt válaszként a sok szemétség miatt,amit ellenetek tesz?
Figyelt kérdés
Adott egy munkahely, ahol négyen dolgozunk egy csoportban.Az egyik kolléga 35 éves, bunkó,tuskó,nárcisztikus,szemétkedő,beszólogató,elviselhetetlen fazon.Mi,azaz a többiek 45-50 közöttiek vagyunk. Mióta kinevezték helyettes vezetőnek,azóta még durvábban.Sajnos minden nap el kell viselnünk a szemétkedéseit.Viszont tudom,hogy a felesége mellett,aki 4 hónapja szült,van már másfél éve egy fiatal barátnőcskéje,akinek az albérletét ő fizeti.Szinte minden nap megy hozzá d..ni. Ti lebuktatnátok,hogy kapjon már az élettől egy pofont? Fizetne szép is tartásdíjat, mert a nagyobbik gyerek meg fogyatékos,az asszony otthon van vele.okt. 10. 21:41
1/26 anonim válasza:
Tudod bizonyítani? Állítani mindenki tud dolgokat. Aztán nehogy te legyél elővéve visszakézből egy kis rágalmazásért.
"bunkó,tuskó,nárcisztikus,szemétkedő,beszólogató,elviselhetetlen "
A nárcisztikus továbbra sem a negatív jelzők szinonimája.
2/26 anonim válasza:
Ha tényleg vezető vagy akkor ideje 4szem között helyretenni, hogy moderálja magát.
3/26 A kérdező kommentje:
1-es! Igen, tudom természetesen, így rágalmazás kizárva.
okt. 10. 21:54
4/26 A kérdező kommentje:
2-es! Nem lehet. Aki kinevezte, védi mindig, mert rokon.
okt. 10. 21:56
5/26 anonim válasza:
Nem, mert az nem az én dolgom. Az viszont, hogy hol dolgozok és hogyan bánnak velem már sokkal inkább. Érdemes lenne határozottan beszélni vele, ha ez nem segít, akkor felmondani.
6/26 A kérdező kommentje:
1-es! Szerintem nagyon is negatív. Nem lehet pozitív tulajdonságnak nevezni. Na de nézzük,mit mond erre Barcs Kriszta: (1) Nagyzoló elképzelés saját fontosságával kapcsolatban (pl. saját tehetségét és eredményeit eltúlozza, megfelelő teljesítmény nélkül elvárja, hogy felsőbbrendűnek és kiválóbbnak ismerjék el).
okt. 10. 22:04
7/26 A kérdező kommentje:
5-ös! Igen, ezt kellene. De a munkahelyemet,munkámat,a többi munkatársamat (300 emberről van szó) szeretem,és ők is szeretnek engem,mert én szakmailag is toppon vagyok,emberileg is. Szóval 1 hülye ember miatt felmondani?
okt. 10. 22:08
8/26 anonim válasza:
És a szarkavaró férget milyen tulajdonságnak neveznéd?
9/26 anonim válasza:
Nem bosszúból, de igen, szólnék a feleségének. Megérdemli, hogy tudjon róla
10/26 anonim válasza:
Soha. Nem tennék tönkre egy családot sem. Te zsarolni akarod, meg spicliskedni. Úgy kirúgnálak hogy a lábad nem érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!