Elkeserdésre adhatnak okot 29 évesen?
29 évesen ha egy férfinak nincsenek barátai és szingli meg a családtagjain kívül nem is nagyon van kivel beszélgetni, raadásul még jelenleg munkája sincs.
Nem troll kerdes
Adhat, de igazából minden felfogás kérdése.
Illetve bár nagyon nehéz, nem szabad másokhoz hasonlítani magad és a közösségi médiából konklúziókat levonni.
Az emberek 95%-a rettentően unalmas és sivár életet él a szürke mindennapokban, csak a negatív (bár kinek mi a negatív) dolgokat nem szoktuk megosztani egy közösségi felületen. Sz.r képet se tesz ki senki magáról. Ez egyértelmű.
Azt el kell fogadni, hogy 25 éves kor felett kopnak a barátok és az összejövetelek, de ez nem azért van mert sz.r ember vagy, hanem azért mert az emberek többsége megállapodik, partnerkapcsolatban él, és igazából manapság senkinek nincs ideje semmire. A mai netes világban amúgy is be vannak zárkózva az emberek, nem az van mint 15-20 éve hogy a személyes kontakt előtérben volt, minden online zajlik, nem a valóságban.
Én most leszek 34, Ausztriában élek már elég régóta, most ha megkérdezed hogy vannak-e barátaim, akkor azt mondanám hogy nem. Nyilván vannak emberek akikkel jó viszonyt ápolok, de én barátságnak azért nem hívnám.
Magyarországon ugyanez van mikor hazamegyek. Összefutok 1-2 emberrel, de nem mondanám, hogy bárkivel is olyan "mély" barátság lenne.
A Majka mondta azt (és lehet utálni meg ózdi parasztozni, ebben szerintem igaza van), hogy az ember 16-18 éves koráig szerez barátokat, onnantól kezdve maximum jó kapcsolatokat ápol.
A munkahely is ilyen. Oda nem barátkozni járnak az emberek. Vannak akikkel jobban ki fogsz jönni, vannak akikkel egyáltalán nem, de alapvetően igazán mély barátságok nem fognak köttetni ebben a korban már.
Viszont mint írtam, ez nem feltétlen a te hibád, így működik a társadalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!