Emlékeztek olyan szavakra, mondatokra, amik még mindig bennetek vannak évtizedek után is?
Arra tisztán emlékszem mi történt mit mondtak milyen nap volt amikor elveszítettem az egyik szemem.
De jó dolgokra is emlékszem még random mssondatkora is.
Ezek nem érzésekkel kapcsolatosak:
Nekem a főiskolán azt mondta az akkori barátom, hogy:
"Képzeld el, hogy lesz egy olyan korong, mint a CD, csak nem zene lesz rajta, hanem film, és DVD lesz a neve." :DDD
Vicces: középiskolai biológiai tanárom ahogy a *gránum* szót mondja. Az azóta is megmosolyogtat :)
Másik 2 ami nagyon bennem maradt:
1. Nagypapám akit én szinte mindennél jobban szerettem tini koromban elmondta hogy én egy senki vagyok. Azóta is bennem van teljesen az egész
2. Legelső barátommal ahogy kezdődött a kapcsolatunk és ahogy végződött. Mindkét beszélgetés belémégett
Van, egy régi főnököm mondta, hogy “mindig vannak szomorú sorsú emberek”, amikor egy szar melóról áthelyezést kértem és én mondtam neki, hogy ki fogja ezt a szart megcsinálni? De lett rá ember.
Egy másik meg ugyan ott: “nyomjad, belőled még lesz valami” aztán nem tudom mi számít valaminek, nem lett belőlem semmi extra ember, de nem is kallódtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!