Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emlékeztek olyan szavakra,...

Emlékeztek olyan szavakra, mondatokra, amik még mindig bennetek vannak évtizedek után is?

Figyelt kérdés
Talán már akkor is tudtátok, mikor elhangzottak, hogy ez megmarad örökre. Talán csak később, évek múlva tűnt föl, hogy még mindig nagyon megvan. Nekem jellemzően ezek rosszak, fájdalmas mondatok, családtagoktól, szerelmektől...De szívesen veszem, ha valami nagyon jót írtok, valami olyan dicséretet, vagy jóslatot, ami fontos és pozitív volt és már soha nem fogjátok elfelejteni.
okt. 7. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy mondatra emlékszem, viszont olyan ember írta, aki nem is ismer engem. (Egy közös ismerős fényképe alá írta facebookon.)
okt. 7. 10:08
 2/12 kürtőskalácska ***** válasza:
63%

Arra tisztán emlékszem mi történt mit mondtak milyen nap volt amikor elveszítettem az egyik szemem.

De jó dolgokra is emlékszem még random mssondatkora is.

okt. 7. 10:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát volt pár durva, arra igen.
okt. 7. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze. Drágám én soha nem csalnálak meg. Aztán a bulikban sorra dugták a csajt.
okt. 7. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Ezek nem érzésekkel kapcsolatosak:

Nekem a főiskolán azt mondta az akkori barátom, hogy:

"Képzeld el, hogy lesz egy olyan korong, mint a CD, csak nem zene lesz rajta, hanem film, és DVD lesz a neve." :DDD

okt. 7. 11:48
 6/12 Metionin ***** válasza:
Persze, van egy csomó dolog, amikre szó szerint emlékszem könyvekből vagy simán hallottam ahogy valaki mondja vagy épp én mondtam/nekem mondták.
okt. 7. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokra, rosszra és jókra is.
okt. 7. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Pitbull kutyákkal jön le rám, egy 46 kilós nőre.
okt. 7. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Vicces: középiskolai biológiai tanárom ahogy a *gránum* szót mondja. Az azóta is megmosolyogtat :)

Másik 2 ami nagyon bennem maradt:

1. Nagypapám akit én szinte mindennél jobban szerettem tini koromban elmondta hogy én egy senki vagyok. Azóta is bennem van teljesen az egész

2. Legelső barátommal ahogy kezdődött a kapcsolatunk és ahogy végződött. Mindkét beszélgetés belémégett

okt. 7. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Van, egy régi főnököm mondta, hogy “mindig vannak szomorú sorsú emberek”, amikor egy szar melóról áthelyezést kértem és én mondtam neki, hogy ki fogja ezt a szart megcsinálni? De lett rá ember.

Egy másik meg ugyan ott: “nyomjad, belőled még lesz valami” aztán nem tudom mi számít valaminek, nem lett belőlem semmi extra ember, de nem is kallódtam el.

okt. 7. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!