Miért félünk a haláltól ?
Figyelt kérdés
okt. 6. 20:28
2/12 anonim válasza:
Én nem a haláltól, hanem a meghalástól félek. Hogy fájni fog.
3/12 anonim válasza:
Mert az emberbe azt nevelték bele, hogy a zsidó-keresztény isten megbünteti azokat haláluk után akik nem úgy éltek ahogyan azt elvárta. Pszichológiai hadviselés az elme bezárásának érdekében. A természeti népek vallásai a természeten alapulnak ezért nincs jó-rossz erkölcsi aggály, sem büntetés a halál után. Az ember megszületik, belép egy kapun, meghal, belép egy másik kapun. Hogy mi van utána, senki sem tudja. A haláltól nem szabad félni, attól féljünk, hogy úgy halunk meg, hogy sok kárt okoztunk amiket nem tudtunk helyrehozni! Haljunk meg tiszta szívvel és lelkiismerettel!
4/12 anonim válasza:
Az életben sok minden kiszámítható és ismert, a halálban viszont minden ismeretlen, és az emberek általában félnek az ismeretlentől.
5/12 anonim válasza:
Én nem félek sem a haláltól, sem a meghalástól, ez teljesen természetes dolog. 67N
6/12 anonim válasza:
Azért mert ez a létező legalapvetőbb ösztön ami együtt jár magával az élettel, és ami majdhogynem minden egyes élőlényben megvan...
7/12 A kérdező kommentje:
Félek a pokoltol hogy ha nem úgy éltem Isten és az Úr Jézus megbüntet
okt. 6. 21:22
8/12 anonim válasza:
Mert sokan a nagy sötétségben hisznek a halál után, azaz hogy semmi nincsen, és nem tudják elképzelni, milyen a nemlétezés érzése.
9/12 anonim válasza:
Nem kell félni tőle. Semmi emléked nem lesz róla.
10/12 anonim válasza:
7#
A szeretet istenétől nem kell félni!
Ha te félsz tőle,akkor bizony mondom,félre vagy vezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!