Általában a halál azért félelmetes mert nem tudni mi van utána. Én nem félek, előbb utóbb eljön. Úgy vagyok vele hogy a sors elintézi, ha maradnom kell maradok, ha menni kell megyek. Nyílván nem megyek 200-al az autópályán ezért. De a hétköznapokban nem jut eszembe ez a kérdés.
szept. 4. 23:27
2/15 anonim válasza:
Inkább attól félnek, hogy halál előtt szenvedni fognak-e.
az sokkal ijesztőbb
szept. 4. 23:42
3/15 anonim válasza:
dehogy félek, mitől félnék, hisz mindenki meghal aki megszületik ez egy alapszabály
szept. 5. 00:03
4/15 anonim válasza:
Lényegében nem a haláltól félek, hanem az előtte való szenvedéstől...
szept. 5. 00:09
5/15 anonim válasza:
A tudat, hogy meg fogsz szűnni létezni, elég félelmetes lehet. Felfogni is nehéz.
De a legtöbben nem is ettől félnek, hanem az agóniától.
szept. 5. 00:41
6/15 anonim válasza:
Az agy nem tudja felfogni milyen nem létezni
Pl 100 évvel ezelott se léteztunk, de az agy nem tudja felfogni
Megszoktuk hogy minden nap felébredunk, nem tudjuk felfogni milyen nem felébredni
szept. 5. 07:05
7/15 A kérdező kommentje:
Hát eléggé ilyesztő érzés, bele gondolni abba, hogy bizonyos halálos betegség beállta után, mennyit kell várni/szenvedni, mielőtt eljön a vég. 😬
Meg családtagok: szülők, gyerekek, barátok, rokonok, minden életünkben fontos ember elveszítése", eléggé boldogtalan egy érzés. És sajnos volt részem ebben
szept. 5. 07:13
8/15 anonim válasza:
Én csak az erőszakos haláltól. Ha szép csendben elmegy az ember álmában, vagy legalább jó gyorsan, attól nem félek. A halál megbékélés, nincs vele baj. De ha mondjuk egy repülő szerencsétlenségbe hallnék bele, az a pár perc elötte iszonyat lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!