Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokszor borzalmas szagokat...

Sokszor borzalmas szagokat érzek a kolléganők után a WC-ben. Hogy léteznek ilyen ápolatlan nők?

Figyelt kérdés

60 fős munkahely, szinte csak nők. Reggel 8-kor kezdünk, és ha már pl 10-kor bemegyek a fülkébe, van jópár munkatársnőm akik után olyan borzalmas mosdatlan bűz terjeng, hogy csak úgy tudok pisilni ha a ruhámat az orrom elé rakom. Nem azokról a szagokról beszélek amik a WC használat melléktermékei, hanem szépen fogalmazva mosdatlan nemiszerv szag. El nem tudom képzelni ezek hogy élnek, szerintem előző esti fürdés után sem szabadna ilyen szagot hagyni, én például alap hogy este rendesen zuhanyozom vagy fürdök, reggel pedig szintén megmosom magam ott, illetve a hónaljamat is. Ez nálam kb 12 éves korom óta alap rutin reggelente, nyáron pedig teljes testes zuhanyt tartok mert izzad az ember éjjel is.

És az a legfurcsább hogy akik után ilyet érzek, mind kívülről igényes, ápoltnak tűnő nők, tehát ne valami gyárat képzeljetek el, ez egy szépségszalon/étterem/hotel/fogorvosi komplexum.

okt. 6. 00:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
8%

Lehet hogy spórolnak a vízzel.

Lehet hogy nem borotválják.

okt. 6. 02:09
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez nem egy alkalmi nem mosdás, hanem rendszeres. Lehet nem törlik meg magukat rendesen, és folyamat pisiszagban vannak.
okt. 6. 02:40
 3/20 anonim ***** válasza:
13%
Nem a kukából jön?
okt. 6. 03:42
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
Túl igénytelen nem voltam, de amikor elkezdtem multinál dolgozni, pont egy olyan csapatba raktak be, akik imádtak az időmmel játszani. Lehetőleg utolsó pillanatban elcserélték a beosztásom vagy a szabadnapomon ugrasztottak be a melóba. Mivel össze-vissza jártam, volt a hajnali műszakoknál, hogy kicsit elaludtam és tusolni nem volt idő. Mentem már be többször felvett nadrágba, amit már parfümmel próbáltam illatosítani, mert nem volt előtte időm mosni. Úgy kapkodtam, hogy nem vettem észre, hogy koszos a cipőm vagy a kabátom...
okt. 6. 05:01
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Hol dolgozol? Mc donalds étterem?
okt. 6. 05:36
 6/20 anonim ***** válasza:
6%

Lehet reggel dugtak és nem értek rá fürdeni.

Ott a wc-ben masztiznak.

Egymást nyalják a wc-ben.

okt. 6. 06:25
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

Én parancsoltam rá nőre hogy fürödjön meg mert annyira igénytelen volt.

Nem mindig alkat kérdése, de a kövérek igénytelenebbek.

Jó nekik retkesen, hájasan, büdösen.

okt. 6. 09:35
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
7-es sajnálom hogy erre kényszerültél, a retkesek fel sem fogják aztán aki szólni mer az a köcsög
okt. 6. 09:43
 9/20 anonim ***** válasza:
11%

Itt gond nélkül felfogta mert értem megtette, na de ez is gáz.

A többség meg minimum átharapja a torkod ha szólni mersz.

okt. 6. 09:47
 10/20 anonim ***** válasza:
16%
Pudvásak erről hallottál?
okt. 6. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!