Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik alkoholt isznak azokról...

Akik alkoholt isznak azokról milyen véleménnyel vagytok?

Figyelt kérdés

okt. 5. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Ki nem iszik alkoholt? Egy embert ismerek.
okt. 5. 20:31
 2/16 Psycho ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyit. Én is iszom alkalmanként, de részeg már rég voltam.

Aki buliban, vagy összejöveteleken, vagyis alkalmanként csinálja, az szerintem teljesen természetes, főleg Magyarországon ez a kultúra része.

Akinél viszont ez átfordul alkoholizmusba, az nem a legjobb dolog. Tönkre tudja tenni magát is, a kapcsolatrendszerét is, kb. az egész életét, szóval semmiképp sem jó. Sem neki, sem a környezetének.

Nem ítélem el őket zsigerből, csak akkor, ha teljesen egyértelmű a probléma, de kötik az ebet a karóhoz, hogy semmi bajuk, és nem akarnak változtatni ezen.

okt. 5. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerencsétlenek akik igazából nem így tervezték az életüket, mire ráébredtek hogy függők, már késő volt és nem voltak már képesek leküzdeni a függőséget.

Már ha az alkoholistákra gondoltál.

okt. 5. 20:32
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
Én nem miért, igyak mert mások is isznak? 😆hát én ilyen embert nem akarok az életembe mert előbb vagy utóbb alkesz lesz.
okt. 5. 20:35
 5/16 Katona Dius ***** válasza:
65%
Én egyáltalán nem iszok alkoholt. Sosem. De ha valaki iszik, nem zavar. Amíg nem részesedik le és nem csinálja a feszkót, nem zavar.
okt. 5. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Magyarországon rendkívül toleránsak az alkoholfogyasztással szemben. Kevés helyen lehet a világon a munkahelyen legálisan alkoholt fogyasztani, nálunk sima ügy a pezsgőzés név vagy szülinapon. Emiatt az embereknél nem probléma az alkoholfogyasztás és más piálása sem. Az alkoholt egyrészt stresszoldásra használják (ez az egy ok, amiért nem szabadna inni), viszont van egy nagyon jó tulajdonsága: összehozza a közösséget. Ez nagy előnye, le lehet vetkőzni a gátlásokat vele.
okt. 5. 20:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Alkoholt isznak"

Milyet,mikor,mennyit,milyen időközönként,stb.

???

okt. 5. 20:39
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem zavar amikor érzitek rajtuk a pia szagot?
okt. 5. 20:40
 9/16 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
100%
Semmilyen. Egyszerűen ízlik nekik az adott ital, ez a jó eset. A rossz eset az, hogy függők. Engem nem zavar, nincs is róla véleményem. Néha én is megiszok egy sört, mert ízlik. Ha nem ízlene, nem innám, és a barna sört részesítem előnyben.
okt. 5. 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A piaszaghoz sok pia kell vagy rossz minőségű. Az zavaró. Ez alkesz kategória. Nem jó.
okt. 5. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!