Miért zavarja sok embert, hogy én több dologgal, véleménnyel is tudok azonosulni?
Figyelt kérdés
Az egyik ezt mondja a másik azt és én mind a kettőt tudom támogatni, azonosulni... Ezzel mindig azt mondják,hogy kétszinű vagyok.. Miért?2021. nov. 6. 08:04
1/6 Alain Delon válasza:
Ellentétes dolgokban legfeljebb részigazságok lehetnek, de egyenértékűen jók nem lehetnek.
2/6 anonim válasza:
Mert az vagy, gerinctelen. Nincs saját véleményed, ami mellett kiállsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Mondok példát, sokakat foglalkoztat, hogy ki oltatja magát és ki nem...
Én azt is elfogadom,hogy nem, és azt is,hogy igen.
Én oltattam magam...Ezért miért lennék gerinctelen?
2021. nov. 6. 08:26
4/6 anonim válasza:
Woow. Valamit rosszul csinálsz. Nekem még sose mondták, hogy kétszínű vagyok, pedig én minden témában, az összes oldallal tudok azonosulni.
5/6 anonim válasza:
Kérdéstől függ. Ha eldöntendőt kérdez pl. szereted a kék színt akkor rögtön mondod, hogy igen/nem. Ha mégválaszolandó hogy mi a véleményed az oltakozottakról és arra mondod, hogy te oltakoztál, de nem ítéled el aki nem attól még nem leszel kétszínű.Tegye fel normálisan a kérdést, aki ezt mondta rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!