Hogy nézne ki álmaid 1 hetes utazása?
#12.
Akkor már inkább pénztelenül belevágnék bármilyen tűrába!
#13: Ha te pénz nélkül akarsz túrázni, lelked rajta. Nem vagyunk egyformák, nem is értem miért nekem magyarázod az álomutad a kérdező helyett
Így van, nem vagyunk egyformák.
Arra a csodálatos ötletedre reagáltam, hogy otthon, végtelen képernyő bámulás plusz zabálás.
Akkor inkább már csavargás a tengerpaton egy hálózsákkal!
#15: Ja, hogy csak degradálni próbáltál? Bocs, olyan gyenge volt, nem esett le.
Nem ismered az életem és engem sem. Van annyi pörgés benne, hogy jelen pillanatban inkább egyeznék ki a nyugalommal. De mondhatnám, hogy inkább alszom a kényelmes ágyamban, mint a földön, mint valami csöves.
Megértelek kedves #16, nem lehet mindenki olyan csavargó lélek mint én. Kényelmes ágy, bejárónő, délutáni szivar....... igen, kispolgárokra is szükség van, hogy rendben legyen az egyensúly.
Apropo, a degradálás az ugye olyan mint a leb@szás, csak elegánsabban körökben így szokták megfogalmazni?
...és tényleg, aki hálózsákban alszik az csak csöves lehet?
Talán még az sem kizárt, hogy alkoholista, narkós, vagy nevezzük akárhogy, tulajdonképpen törvényenkívűli.
Rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!