Le mernétek így foglalni 1 hetes nyaralást júliusra?
Párom most júniusban végez teljesen az egyetemmel, és el kellene kezdenie dolgozni minél hamarabb. Egyelőre nem tudom, mennyi esély van rá, hogy 1-2 hónapon belül fog munkát találni.
Viszont közben meg szeretnénk 1 hétre nyaralni is menni, amit lassan le kellene foglalni, de nem tudom, mi legyen...
Ha elkezd dolgozni, és le kell mondani a nyaralást, akkor bukjuk az előleget.
Vagy ilyen esetben, amikor lefoglalt/fizetett nyaralásunk van, elengedné vajon a munkáltató arra az 1 hétre szabira akkor is, ha frissen kezdett?
Mi is booking.com-on szoktunk foglalni és olyat, ami ingyenesen lemondható.
Egyébként meg nem gondolom, hogy annyira nagy esélye lenne, hogy júniusban végez és júliusban már van is helye. Általában pár hónap a munkakeresés. Ha csak nem keresi már most.
3# Pedig próbaidő is alatt szabadságot kivenni!!
(Én voltam már, de ez mellékes)
Alapból nem valószínû, hogy ilyen gyorsan munkát kapna, pl. ha multinál próbálkozik, akkor ott jellemzôen több körös interjúztatás van, ami önmagában nem egy gyors dolog.
De ha mégis hamarabb összejönne, akkor is mindenhol megkérdezik, hogy mikortól tudna kezdeni - max elmondja, hogy már le van foglalvaa nyaralás, szóval utána rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!