Alkoholista vagyok ha az 1 hetes nyaraláson minden nap megittam 3 sört?
Figyelt kérdés
egyet reggel, délben, este. Amúgy meg nem bulizok és nem iszok.2015. aug. 15. 11:08
2/7 anonim válasza:
Amennyi alkohol a sörben van legalább 10x ennyit meg kellene innod, hogy annak hatása legyen:)
3/7 anonim válasza:
Nem vagy az. Alkalmanként ez normális.
4/7 anonim válasza:
Ember én nyaraláson 10-12 sört iszok meg minimum egy nap és még 1-2 tömény is lecsúszik mellé, ettől nem lettem alkoholista, főleg hogy amúgy néha hónapokig nem iszok.
5/7 anonim válasza:
Direkt annyit vártál 2 sör között hogy kimenjen a hatása?te normális vagy?xd 3 sör után lesz csak hatni :D de nem 5 órás kihagyásokkal xd
6/7 anonim válasza:
Inkább azt mondom, hogy amennyi sört elfogyasztottál persze mértékkel csináltad egy hetes nyaralás alatt és az jól esett neked, váljon kedves egészségedre. Egyáltalán nem vagy alkoholista.
7/7 anonim válasza:
Az vagy ,alkesz,lepusztult mirigy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!