Hogy nézne ki álmaid 1 hetes utazása?
úgy h nem egy hét hanem legalább 2 v 3
de nincs hozzá kedvem egyedül, pedig minden adott rá
Barátokkal es a szerelmemmel es boldogságban. Zene a kocsiban bomolva megállva utkozben csínytevések röhögések találkozni a cseh haverokkal is, állando bandázások stb.
Valahogy igy.
Álmodik a nyomor. Még pasim sincs barátaim sincsenek..
Anno kulfoldon éltem németo ban. Passau kornyeke kb. Es átmászkáltunk az orosz spanokkal a csehekhez is.
Ment állandoan a hülyülés meg szerelem meg minden.
De bhazajottem. Se barátom pasim sincs se barátok se semmim senkim nincs!
Kint meg csaladom se volt aki bajban segitene. Megesett hogy 2 munka kozt nem volt hol laknom egy román fogadott be. (Az a jószivű komolyan rendes tipus, szerintem plátói szerelme is vagyok)
Es sok olyan miatt hogy senkire nem szamithatok se anyám se apám kint de se rokonom se senkim, az oroszok meg eltartani nem fognak...
Igy biztonságosabbnak láttam itthon lenni mert itt kenem vágom ha nem dolgozom mit tegyek van olcso szinte ingyen alberletem is meg stb
Kint meg a teljes magamra hagyatittság mint vmi kóbor kivert kutya abba lelkileg tonkrementem
De itthon meg baratok nincsenek meg ezek. Pasim se.
Itt meg ebbe megyek tonkre🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!