Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi miért néz "oda" ha...

Egy férfi miért néz "oda" ha meglát egy nőt?

Figyelt kérdés
Ma álltam az utcán, és elment mellettem egy férfi, és először rám nézett az arcomra, majd "oda" lenézett, tehát értitek a pu*cimhoz pillantott. Ezt miert csinálhatta?

okt. 5. 09:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

De, ezen IS múlik.

Meg még sok máson is: leginkább azon, mennyire lazulsz el. A baba feje 10 cm, ez a maximális méret. Ez alatt bármennyi lehet.

okt. 5. 20:00
 32/35 anonim ***** válasza:
70%
Sikosito kell minden aktus elott? Ne hagyd magad mindig analba tolni szerintem.
okt. 5. 20:14
 33/35 A kérdező kommentje:

31, jó, engedjük el, már egész másról beszélgetsz mint a téma.

32, nem análba kell. Oda még nem volt, nem is lesz😳

okt. 5. 21:18
 34/35 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ez azért viszonylag ritkább dolog, hogy a puncira pillantunk, legföljebb esetleg a strandon.

Az álltalános az inkább az, hogy a férfiak szeme a cicikre irányúl, illetve hátulról a popsira.

okt. 6. 16:19
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány/nő szép, csinos, guszta és olyan a nadrág és nem az élet más dolgain jár az agyam, hanem úgymond flowban vagyok, akkor mindig odatéved a szemem.
okt. 6. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!