Egy férfi miért néz "oda" ha meglát egy nőt?
Figyelt kérdés
Ma álltam az utcán, és elment mellettem egy férfi, és először rám nézett az arcomra, majd "oda" lenézett, tehát értitek a pu*cimhoz pillantott. Ezt miert csinálhatta?okt. 5. 09:36
21/35 anonim válasza:
Azért gondolom, mert számonkéred.
Ha csak magadnak akarnál tetszeni, akkor nem érdekelne, ki hogy néz.
22/35 anonim válasza:
minel nagyobb az egoja annal nagyobb a p***ja szoktak mondani
23/35 A kérdező kommentje:
Hát az én p**ámban a 25 évem alatt 2 cerka járt, úgyhogy nem olyan nagy az 😁
okt. 5. 18:07
25/35 anonim válasza:
Jaja, genetika. Es az egyik korabbi hsz-e alapjan ilyen nagy tulmeretezett lehet a csikloja is :D hat szar ügy.
26/35 anonim válasza:
Meg hízással lehet növelni, de az akkor máshol is bőven látszik.
27/35 A kérdező kommentje:
Ja, azért kell minden aktus előtt síkosító, még akkoris, amikor ömlik a nedv. Mert olyan tág 🤣
okt. 5. 19:38
28/35 A kérdező kommentje:
Hízás? 10 éve 51-52 kg vagyok.
okt. 5. 19:38
29/35 anonim válasza:
Ne keverjük a dolgokat.
A kövér lányok általánosságban szűkebbek, mert ugye belül is elhízott.
30/35 A kérdező kommentje:
Ez nem ezen múlik. Ugye te sem gondolod komolyan? Szülés természetes úton, öregedés, szexmunka, ilyenekről hallottál már?
okt. 5. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!