A bulvár cikkek alatt miért van ennyi sok buta és/ vagy rosszindulatú komment?
Néha nekem is feldobja az ilyen cikkeket, beleolvasok kommentekbe, és látom mennyire süt a butaság, rosszindulat, rasszizmus, homofóbia.
Pl egy meleg pár házasodik, és a "boldog gyerekáldást" típusú cinikus "jókívánságok", az egyszerűbbekről, hogy "dögöltél volna meg", ne is beszéljünk.
És sajnos a pejoratív "humort" rengeteg nevető smiley kíséri, ebből van a legtöbb.
A normális kommentelők kevesebben vannak.
Ez csak azért van, mert bulvár?
A politikai jellegű cikkeknél azért nem ilyenek az arányok, de ott is vannak hasonlóan bunkó, tahó kommentek.
Tényleg ennyire sok a sötét?
Ezért van 2/3-os narancs, mert ennyire sok az ostoba, gyűlölködő ember?
Mit tapasztaltok?
Ott megtalálod, akiket összehordott a szél.
Én már az összes ilyet ignorálom, közösségi oldalakon semmilyen “híroldalt” nem követek, pont ezek miatt. Öljék csak egymást a kommentek között. Számomra az én mentális egészségem fontosabb. :D
Igen, ezért.
Sajnos az ember úgy reagál a dolgokra, ahogy éppen van. Láthatod hogy vannak a magyar emberek. Rosszul.
Na igen, a képeiken egy kedves ember benyomását keltik.
Sokszor, akik lájkolják a képeiket, azt se tudják milyen emberrel jópofiznak.
Elég torz, amit látunk és a valóság.
A bulvár cikkeknek pontosan ilyen, sajnos, a célcsoportjuk, bár azért akad pár kivétel.
Sokan meg eleve frusztráltak, rosszindulatúak, ezeket meg ilyen helyeken adják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!