Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szergej tiktokos?

Szergej tiktokos?

Figyelt kérdés
Ismeri valaki, es tudja mi van azzal az emberrel?xd En sokat neztem meg regebben mikor normalis volt soha semmi negativat nem irtam neki, aztan egyik fiokjarol letiltott azert mert liveozott valakivel, es beirtam, hogy szegeny ( kihangsulyoztam, hogy vicc ) de o fennakadt, es egybol tiltott a moderatora, masik fiokjarol meg azert mert megkerdeztem, hogy mostanaban miert mindig azzal az effektel liveozik. Persze eleg egyertelmu, hogy alkoholista mert mindig be van baszva, hiaba mondja, hogy nem iszik, es undorito hogy milyen szinten szexualizal mindenkit akinek vaginaja van. Sajnalom egyebkent mert tehetseges festo muvesz. Viszont a szemelyiseg torzulasa mar tobb, mint zavaro. Egyreszt nem normalis ilyen szinten erzekenynek lenni, hogy egybol letilttatod azt aki nem a seggedet nyalja, es mindent felre erteni, masreszt eleg idegbeteg mindenen orakig fent akad, mindent felre ert, ja hat es nem utolso sorban hazudik a nezoinek folyamat. Szoktak mondani, hogy a tehetseges muveszek sose normalisak ami egy pontig oke, na de ez mar nem csak szimpla orultseg. Az lenne a kerdes, hogy valaki tudja, hogy jutott ide, vagy mi lett vele? Lehet en ismertem felre az elejen is, de mintha az elejen meg nem lett volna ennyire gaz.
okt. 4. 02:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!